Το... "χρυσό παπούτσι" στον Λαλά!

26/03/2012 - 12:05

Μετά από τρία χρόνια, ο Στέλιος Χωματάς χάνει τον τίτλο που είχε πάρει… σπίτι του… Αφού με τη λήξη του πρωταθλήματος χθες, νέο πρώτο «κανόνι» της κατηγορίας, αναδεικνύεται ένας πρώην συμπαίκτης του, ο Τόλης Λαλάς, που με 24 γκολ, πήρε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ, χαρίζοντας παράλληλα άλλη μία πρωτιά στην ομάδα του, τον Όλυμπο Αγιάσου.

Η χαρά ήταν λοιπόν διπλή για το νεαρό επιθετικό, αφού μαζί με την κατάκτηση του πρωταθλήματος, διακρίθηκε και σε προσωπικό επίπεδο, αφήνοντας πίσω στη μάχη των γκολ, δεινούς σκόρερ και μάλιστα αρκετά μεγαλύτερους από τον ίδιο σε ηλικία…

Τα 24 του γκολ, ήταν αναμφίβολα καθοριστικά στην πορεία πρωταθλητισμού της Αγιάσου και μαζί με τα άλλα 20 του παρτενέρ του στην επίθεση Βαγγέλη Σεραφίγγου, έφεραν το πρωτάθλημα στο «Χριστοφίδειο»!

* Με μία μικρή επιφύλαξη για την τελική κατάταξη, αφού τα στοιχεία τα αντλούμε από το epsl.gr και δε γνωρίζουμε αν υπάρχει ενημέρωση για τα τέρματα που μπήκαν στην τελευταία αγωνιστική, σας παρουσιάζουμε τα πρώτα «κανόνια» της Α΄ κατηγορίας. Την τελική πεντάδα, απαρτίζουν οι Χωματάς, Νταλαμπέκης και Μαμάκος.

Οι πρώτοι σκόρερς:
1.    Τόλης Λαλάς (Όλυμπος) 24
2.    Στέλιος Χωματάς (Βύρων) 21
3.    Βαγγέλης Σεραφίγγος (Όλυμπος) 20
4.    Πέτρος Νταλαμπέκης (Διαγόρας) 20
5.    Γιώργος Μαμάκος (Αιγέας) 19

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey