"Καταιγίδα" μεταγραφών στον Αφάλωνα!

02/08/2012 - 13:14

Ούτε μια, ούτε δύο, αλλά συνολικά δέκα μεταγραφές ανακοίνωσε ο Κεραυνός Αφάλωνα, που μπήκε πολύ δυναμικά στο μεταγραφικό παζάρι της Α' Κατηγορίας.

Ο νεοφώτιστος στη μεγάλη κατηγορία του λεσβιακού ποδοσφαίρου ενισχύθηκε σημαντικά με την απόκτηση των Κιοσσέ (Διαγόρα Αγ. Παρασκευής) και Τζιθριώτη (Όλυμπο Αγιάσου), που πρωταγωνίστησαν στις ομάδες του στο περσινό πρωτάθλημα.

Ωστόσο, οι προσθήκες δε σταμάτησαν εκεί, αφού στον Κεραυνό θα αγωνίζονται στο εξής και οι Μαρδάς, Γιαλαμάς, Βλουτέλλης, Τσακίρης, Καλδέλλης, Δ. Σγουρέλλης, Κανλής και Αντ. Γιακαλής.

Στη θέση του προπονητή παρέμεινε ο Στρατής Νησιώτης, που μαζί με τους Σαράντο Χατζηγιαννάκη και Ασημάκη Δουκάκη αποτέλεσαν την επιτροπή μεταγραφών, η οποία κινήθηκε με σοβαρότητα και ολοκλήρωσε με επιτυχία το μεγαλύτερο κομμάτι των μεταγραφών.

Την Παρασκευή στις 20:30 θα πραγματοποιηθεί συνάντηση στα γραφεία της ομάδας, μεταξύ της διοίκησης, του προπονητικού τιμ και των ποδοσφαιριστών, ενώ η πρώτη προπόνηση της φετινής αγωνιστικής περιόδου έχει προγραμματιστεί για τη Δευτέρα (6/8).

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey