Ο Μάτας στο τιμόνι της Γέρας!

03/08/2012 - 15:34 Τελευταία τροποποίηση στις 03/08/2012 - 16:05

Η Αναγέννηση Γέρας έδωσε πριν από λίγο τα χέρια με το Νίκο Μάτα και παραδίδει στα φιλόδοξα χέρια του νεαρού τεχνικού το πηδάλιο της ομάδας που θέλει να αποτελέσει τη νέα μεγάλη δύναμη στο λεσβιακό ποδόσφαιρο.

Ο πρώην μεγάλος άσσος του Αιολικού και προπονητής τα τελευταία τρία χρόνια στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, δέχθηκε από την περασμένη εβδομάδα την κρούση των ανθρώπων της Γέρας, μόλις είχε αρχίσει να διαφαίνεται το διαζύγιό τους με τον Φώτη Κοκκινέλλη.

Παρά το ότι για τον ίδιο ήταν μία πολύ δύσκολη απόφαση, με δεδομένο το ιδιαίτερο δέσιμο που είχε με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, μετά από ώριμη σκέψη, δέχθηκε σήμερα να αναλάβει τα ηνία των Γεραγωτών, έχοντας πειστεί από το υγιές και ανταγωνιστικό πλάνο που του κατέθεσε η Αναγέννηση.

Ο ίδιος μιλώντας στο «SL» και επιβεβαιώνοντας την συμφωνία του με τη Γέρα (σ.σ η οποία αναμένεται να ανακοινωθεί και επίσημα από την ομάδα ενδεχομένως και σήμερα), δήλωσε ικανοποιημένος από την εξέλιξη αυτή, χωρίς ωστόσο να ξεχνά στις κουβέντες του το Διαγόρα.

«Είμαι πολύ χαρούμενος που θα εργαστώ σε μία ομάδα όπως η Αναγέννηση Γέρας, που δείχνει πως έχει ένα σαφές πλάνο και φιλόδοξα σχέδια για τη φετινή και όχι μόνο σεζόν.

Το ενδιαφέρον των ανθρώπων της ομάδας ήταν για μένα πρόκληση από την πρώτη στιγμή και η προσέγγισή τους ήταν τέτοια που με έπεισε τελικά να πάρω μία δύσκολη απόφαση. Τους ευχαριστώ για την εμπιστοσύνη, έχουμε μπροστά μας δουλειά και θα κάνω τα πάντα για να ανταποκριθώ στις φιλοδοξίες τους."

Σε ότι αφορά το Διαγόρα, ο Νίκος Μάτας που έπαιξε δύο χρόνια ποδόσφαιρο εκεί και τρία έμεινε στη θέση του προπονητή είπε:
«Φεύγω από μία μεγάλη ομάδα και συνεχίζω σε πάλι μεγάλη ομάδα. Ο Διαγόρας και οι φίλοι μου εκεί στην ομάδα, θα είναι πάντα στην καρδιά μου. Έζησα πέντε υπέροχα ποδοσφαιρικά χρόνια, με πολλές χαρές και πολλές δυσκολίες.

Τους ευχαριστώ όπως και το Χρυσόστομο προσωπικά πολύ για την εξαιρετική συνεργασία που είχαμε και εύχομαι ότι καλύτερο για το μέλλον.».

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey