Κλείνει προπονητή ο Διαγόρας

06/08/2012 - 11:23

Στην Αγία Παρασκευή, προσπαθούν να βάλουν σε μια τάξη το σχεδιασμό εν όψει της νέας αγωνιστικής περιόδου, ξεκινώντας όπως είναι φυσικό από τη θέση του προπονητή.

Μετά την αποχώρηση του Νίκου Μάτα, ο οποίος έμεινε στο Διαγόρα για πέντε χρόνια (δύο ως παίκτης και τρία ως προπονητής), οι άνθρωποι της ομάδας έχουν στρέψει το ενδιαφέρον τους σε προπονητή, που έχει δουλέψει στην Α' κατηγορία και μάλιστα με πολύ καλά αποτελέσματα. Μάλιστα, υπάρχει ραντεβού σήμερα το μεσημέρι ανάμεσα στον υποψήφιο κόουτς και τους διοικούντες.

Αξίζει να σημειωθεί πως στην Προεδρία του συλλόγου θα μείνει κανονικά και φέτος ο Φώτης Αλεξανδρής, ωστόσο ο Διαγόρας δε βάζει ψηλά τον πήχη των προσδοκιων, στοχεύοντας σε μια ανταγωνιστική παρουσία χωρίς όμως μεγάλο μπάτζετ.

Ο Αλεξανδρής έχει την υποστήριξη του Τόμι Χατζηκυριαζή, αλλά και του Στρατή Σταμπουλή που μπήκε στο διοικητικό συμβούλιο.

Σε ότι αφορά το έμψυχο δυναμικό, με εξαίρεση τις αποχωρήσεις των Νταλαμπέκη, Σαρόγλου και Κουτλή, πρόθεση του Διαγόρα είναι διατηρήσει απαράλλαχτο το βασικό του κορμό.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey