"Πρώτη" για Όλυμπο!

07/08/2012 - 12:29 Τελευταία τροποποίηση στις 07/08/2012 - 12:41

Ξεκίνημα με χαμόγελα, αισιοδοξία αλλά αναμφίβολα και με μία αίσθηση πικρίας για τον Όλυμπο Αγιάσου, που χτες πραγματοποίησε την επίσημη πρώτη του συγκέντρωση, με το Θοδωρή Παπαλόπουλο να ξεκινά την προετοιμασία για τη νέα απαιτητική χρονιά.

Ο Όλυμπος τυπικά βρίσκεται εντός της Δ΄ Εθνικής που ήταν και ο μεγάλος στόχος από πέρυσι το καλοκαίρι, αλλά η συμμετοχή του πλέον δεν συγκεντρώνει και πολλές πιθανότητες έτσι όπως έχει διαμορφωθεί η οικονομική συγκυρία αλλά και η κατάσταση στο χώρο του Περιφερειακού.

Τα χρήματα που απαιτούνται είναι πολλά για μία διαδρομή στη Δ΄ Εθνική και φυσιολογικά πολλοί στην Αγιάσο αναρωτιούνται για το αν αξίζει τελικά τον κόπο, έχοντας στο μυαλό τους και την αμηχανία της ΕΠΟ αναφορικά με τις προθέσεις της για το μέλλον της τελευταίας εθνικής μας κατηγορίας.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος όμως, φρόντισε από χθες να βάλει τους ποδοσφαιριστές του στην… πραγματικότητα και να τους  παρουσιάσει τους ξεκάθαρους φετινούς στόχους. «Πάμε για μία ακόμη πορεία πρωταθλητισμού», ήταν τα λόγια, παραδεχόμενος και ο ίδιος στο «SL», πως η συμμετοχή στη Δ΄ Εθνική παραμένει μία πιθανότητα, αλλά πάρα πολύ μικρή.

«Δεν έχουμε την πολυτέλεια να σκεφτούμε πολλά. Εμείς ξεκινάμε την προετοιμασία μας για να παίξουμε στο τοπικό πρωτάθλημα. Έχουμε πολύ καλό σύνολο με ελάχιστες διαφοροποιήσεις σε σχέση με πέρυσι και σίγουρα έχουμε μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει. Την κατάσταση στη Δ΄ Εθνική την ξέρετε. Δεν είναι δικό μου θέμα για να απαντήσω το αν θα παίξουμε ή όχι εκεί. Εγώ ετοιμάζω την ομάδα να είναι ξανά ανταγωνιστική.».

Θυμίζουμε πως στον Όλυμπο ήρθαν οι Π. Αλεξίου, Α. Αλεξίου, Ντουρμεντάκης, Αγριμάκης και Τσομπανέλλης, ενώ αποχώρησαν οι Κουρβανιός Τζιθριώτης και πιθανά ο Μαλακός.

Η πρώτη προπόνηση έγινε στο γήπεδο της ομάδας στην Αγιάσο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey