Με Σπύρου ως αντί-Μάτα ξεκινάει ο Διαγόρας!

18/08/2012 - 13:43 Τελευταία τροποποίηση στις 18/08/2012 - 14:04

Με τον Τάσο Σπύρου να αποτελεί τον εκλεκτό της διοίκησης, για να αναλάβει το χτίσιμο του νέου Διαγόρα, αναλαμβάνοντας χρέη παίκτη – προπονητή, ξεκινά η φετινή περιπέτεια της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, που φιλοδοξεί με ένα σαφώς πιο συνετό μπάτζετ σε σχέση με άλλες χρόνιες να παραμείνει στους παραδοσιακά ισχυρούς της κατηγορίας.

Με επικεφαλής το Χρυσόστομο Χατζηκυριαζή στη μετά Αλεξανδρή εποχή, στο Διαγόρα προτίθενται να συνεχίσουν το επιτυχημένο μοντέλο ανάδειξης προπονητή μέσα από την ομάδα, με την επιλογή Σπύρου να θυμίζει σαφέστατα την περίπτωση του Νίκου Μάτα που είχε αντίστοιχο ρόλο μέχρι πρότινος.

Στο Διαγόρα έχουν ξεκινήσει ήδη τις επαφές τους με τους παίκτες που βρίσκονται από πέρυσι στο ρόστερ για να ανανεωθεί η συνεργασία τους, αλλά παράλληλα βολιδοσκοπούνται οι προθέσεις παικτών αξίας, που για διάφορους λόγους ο καθένας ωστόσο την τελευταία σεζόν απείχαν από τις αγωνιστικές τους υποχρεώσεις.

Είναι σαφές πως γίνεται προσπάθεια για να πειστεί ο Νίκος Κροτσίδας να μείνει στην Αγία Παρασκευή και να πλαισιωθεί από τους Στρατή Διονυσάτο, τον Πιπίνη που αγωνίστηκε ελάχιστα πέρυσι με το Βύρωνα Μόριας, αλλά και το Ζήση Δημάκη που τυπικά ανήκει στο Κορωπί, μετά την αποχώρησή του από τον Αιολικό, αλλά δεν αγωνίστηκε για ένα εξάμηνο.

Βέβαια στο Διαγόρα εξετάζουν και άλλες περιπτώσεις παικτών που είναι ικανοί να συνθέσουν ένα ανταγωνιστικό σύνολο και ενδεχομένως τις επόμενες ημέρες να υπάρξουν και ανακοινώσεις.

Από πλευράς Διαγόρα δεν επιβεβαιώνεται ούτε διαψεύδεται οποιαδήποτε πληροφορία από όσες αναφέρουμε παραπάνω, αλλά σε κάθε περίπτωση υπάρχει διασταύρωση για την κινητικότητα που περιγράφεται.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey