Ξεκίνησε προετοιμασία ο Αιγέας [vid]

21/08/2012 - 17:28 Τελευταία τροποποίηση στις 21/08/2012 - 17:55

Ο Αιγέας Πλωμαρίου ξεκίνησε τη φετινή του προετοιμασία, υπό τις οδηγίες του Γιάννη Μανούσου, για την αγωνιστική σεζόν 2012-2013. 

Ο έμπειρος προπονητής, μαζί με τους συνεργάτες του, θα είναι και ο υπεύθυνος των τμημάτων υποδομής. Στο αγωνιστικό κομμάτι η ομάδα του Πλωμαρίου αναμένεται να παρουσιαστεί αισθητά βελτιωμένη σε σχέση με πέρυισ, κυρίως στην επιθετική της γραμμή, αφού οι προσθήκες των Δημήτρη Αζάμπη, Μάριου Μουτσουγιάννη και Γιώργου Γιαννίκου, τη δυναμώνουν αισθητά.

Αξίζει να σημειωθεί, πως στη φετινή προσπάθεια του Αιγέα θα συνδράμουν επιφανείς επιχειρηματίες όπως οι Γαβριήλ Χαλδέζος, Τάκης Μαρσώνης, Τάκης Μουτζούρης, Κώστας Πρωτούλης, Μανώλης Αρμενάκας, αλλά και οι αυτοδιοικητικοί, πρώην Δήμαρχοι Πλωμαρίου, Δημήτρης Βαρβαγιάννης και Μιχάλης Μαμάκος.

Ο Γιάννης Μανούσος επιθυμεί άμεσα να τσεκάρει την αγωνιστική ετοιμότητα των ποδοσφαιριστών του και γι' αυτό το λόγο θα πραγματοποιηθεί φιλικό την Τετάρτη στις 6 το απόγευμα στο "Μιχαλέλειο" Γήπεδο, χωρίς πάντως να έχει ανακοινωθεί ακόμη ο αντίπαλος του Αιγέα.

Δείτε σε βίντεο πλάνα από την πρώτη προπόνηση του Αιγέα


Έναρξη Προετοιμασίας 2012 Αιγέα Πλωμαρίου από plomarinews.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey