Έκανε το μπαμ με Μαλακό ο Αετός Λουτρών!

22/08/2012 - 12:38 Τελευταία τροποποίηση στις 22/08/2012 - 20:18

Το μπαμ… του καλοκαιριού φαίνεται ότι έκανε για την Ά τοπική κατηγορία ο Αετός Λουτρών που με το Γιώργο Σπάρταλη στον πάγκο δείχνει φέτος φιλόδοξος για μεγάλα πράγματα.

Η άλλοτε κραταιά ομάδα των Λουτρών, ήρθε σε συμφωνία για την απόκτηση του Γιώργου Μαλακού από τον πρωταθλητή Όλυμπο Αγιάσου, με τον οποίο ο επιθετικός από το Καγιάνι πραγματοποίησε πέρυσι εξαιρετική σεζόν δίπλα στους Λαλά και Σεραφίγγο.

Ο Μαλακός βρέθηκε πριν από λίγες ημέρες κοντά στο να ξενιτευτεί για δεύτερη φορά στα χρόνια που αγωνίζεται εκτός νησιού, αφού ήρθε σε επαφή με ομάδες της Ρόδου, αλλά για προσωπικούς του λόγους τελικά επέλεξε να παραμείνει στη Λέσβο.

Ο Αετός Λουτρών τον ήθελε, έδειξε το ενδιαφέρον του θερμά και ο ποδοσφαιριστής έδωσε τα χέρια με τον Σπάρταλη σε μία μεταγραφική κίνηση που σίγουρα προκαλεί αίσθηση.

Ο ίδιος ο Μαλακός επιβεβαίωσε με προσωπική του δήλωση στο «SL» τη μετακίνησή του στα Λουτρά, θέτοντας για τον ίδιο και για την ομάδα του το στόχο για την πραγματοποίηση μίας πολύ καλής χρονιάς, σε υψηλό πλασάρισμα στη βαθμολογία.

Θυμίζουμε πως ο Μαλακός προέρχεται από μία εξαιρετική χρονιά, ενώ στις αρχές του καλοκαιριού αναδείχθηκε και πρωταθλητής του 2nd SportLesvos.gr Tournament στο Olympico με την ομάδα των Fireballs, κερδίζοντας παράλληλα τον τίτλο του MVP στον μεγάλο τελικό του τουρνουά.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey