Super deal με "Δέλο" η Γέρα!

27/08/2012 - 17:10 Τελευταία τροποποίηση στις 27/08/2012 - 17:29

Τον ήθελαν από την πρώτη στιγμή και τελικά τον απέκτησαν, όντας έτοιμοι να ανακοινώσουν τη μεγαλύτερη ίσως μεταγραφή για φέτος  στην Α΄ Τοπική κατηγορία!

Οι άνθρωποι της Αναγέννησης  τα βρήκαν σε όλα πριν από λίγη ώρα με τον Παναγιώτη Δελόλμα και έτσι ο πρώην επιθετικός του Αιολικού, με πλούσιο βιογραφικό, φορώντας τις φανέλες της Ρόδου, του Θεμιστοκλή Αιγάλεω, αλλά και των Ζακύνθου, Σαρωνικού Αίγινας και Κοζάνης τα τελευταία χρόνια στη Γ΄ Εθνική, προσγειώνεται στη Γέρα! Ο Δελόλμας έχει αγωνιστεί ξανά στο τοπικό με τη φανέλα του Διαγόρα, ενώ ξεκίνησε τα ποδοσφαιρικά του βήματα στον Ατρομητο Αγίας Μαρίνας.

Μετά και τη συφωνία αυτή και με δεδομένη και την μεταγραφή του Μαλακού, οι άνθρωποι της Γέρας δείχνουν πως επιθυμούν φέτος τη διάκριση -και γιατί όχι και το κάτι παραπάνω.

Ο Νίκος Μάτας ήταν δεδομένο από τη στιγμή που μετακόμισε στη Γέρα, πως θα επεδίωκε να φέρει κοντά του τον άλλοτε συμπαίκτη του στο Διαγόρα κι έτσι σήμερα ολοκληρώθηκε το σπουδαίο deal με την αποδοχή της πρότασης του Παναγιώτη Δελόλμα.

Ας σημειωθεί πως ο Δελόλμας που είχε ξεκινήσει τη σεζόν πέρυσι με τη φανέλα του Αιολικού αλλά με την άφιξη Σπανού στον Ταρλά ποτέ δεν «κόλλησαν» τα χνώτα του με τον Αιγιώτη προπονητή κι έτσι αποχώρησε χωρίς να λάβει τις ευκαιρίες που περίμενε, επέλεξε να παραμείνει στη Λέσβο λόγω και των περίεργων συγκυριών στο ελληνικό ποδόσφαιρο από την οικονομική δυσπραγία, απορρίπτοντας προτάσεις που είχε εκτός νησιού.

Παρ΄ όλα αυτά δήλωσε στο «SL» χαρούμενος για την απόφασή του να ενταχθεί στη Γέρα και διψασμένος για να παίξει καλή μπάλα κάτω από τις οδηγίες του καλού του φίλου Νίκου Μάτα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey