Ασταμάτητοι Αναγέννηση και Όλυμπος, διακοπή στο Πλωμάρι!

26/09/2012 - 20:49 Τελευταία τροποποίηση στις 26/09/2012 - 21:25

Με τον Όλυμπο Αγιάσου και την Αναγέννηση Γέρας να πραγματοποιούν εύκολα το δύο στα δύο και να δείχνουν από νωρίς τη διάθεσή τους να αποσπαστούν στην κορυφή της βαθμολογίας, ολοκληρώθηκε η δεύτερη εμβόλιμη αγωνιστική του πρωταθλήματος της Α' Κατηγορίας, με τις νίκες των Λιονταριών εις βάρος της Αγίας Μαρίνας, αλλά και το διπλό του Διαγόρα μέσα στο Πλωμάρι να ξεχωρίζουν! Μεγάλη νίκη και μάλιστα ανατρέποντας το σκορ, πέτυχε και η Άναξος μέσα στο «Κ. Κεντέρης», κερδίζοντας την Προοδευτική με 2-4!

Εύκολα και απλά οι πρωταθλητές

Ο Όλυμπος επικράτησε ενδεχομένως πιο εύκολα απ' ότι θα περίμενε και ο ίδιος, λυγίζοντας την αντίσταση του Βύρωνα Μόριας που δεν μπόρεσε να βγάλει στο γήπεδο αυτά που θα ήθελε παραμονές της σέντρας. Οι πρωταθλητές ήταν καταιγιστικοί και με πρωταγωνιστή τον Παναγιώτη Βουργουτζή που πέτυχε χατ τρικ, επικράτησαν με 5-0. Λαλάς και Καλουντζής διαμόρφωσαν το τελικό σκορ για την ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου.

Ασταμάτητη Γέρα!

Το ίδιο εντυπωσιακή ήταν και η Αναγέννηση Γέρας, που φιλοδώρησε με έξι τέρματα τη νεανική ομάδα της Θύελλας και διπλασίασε τις νίκες της στο πρωτάθλημα. Χατ τρικ για τη Γέρα που προηγήθηκε στο 20' με 4-0, πέτυχε ο Μαλακός, δύο γκολ σκόραρε ο Καραβατάκης, ενώ δίχτυα βρήκε και ο Καπταγιάννης.

Το ξεκίνημα της Γέρας σε πρωτάθλημα και Κύπελλο είναι εντυπωσιακό καθώς έχει επικρατήσει με (9-0) του Αιγέα στο Κύπελλο, (1-4) του Διαγόρα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος και σήμερα (6-0) της Θύελλας, με ενεργητικό 19 γκολ σε τρία ματς…

Διακοπή στο Πλωμάρι

Το σπουδαιότερο παιχνίδι της αγωνιστικής, δεν έμελλε να ολοκληρωθεί καθώς σύμφωνα με το ρεπορτάζ που ακόμη τρέχει, διεκόπη στο 89ο λεπτό από το διαιτητή Κουλουδή με το σκορ να είναι στο 1-3 υπέρ του Διαγόρα. Λόγω του ότι ακόμη γράφεται το Φύλλο Αγώνα, δεν έχει διευκρινιστεί το τι ακριβώς συνέβη και οδήγησε σε αυτήν την εξέλιξη, ωστόσο η πρώτη πληροφόρηση κάνει λόγο για επεισόδιο μεταξύ του προπονητή του Αιγέα Γιάννη Μανούσου, με τον βοηθό διαιτητή Βασίλη Πούλο.

Ενημέρωση αναλυτική για το τι συνέβη πραγματικά θα έχουμε σε λίγο. Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Διαγόρας έδειξε να συνέρχεται άμεσα από την ήττα στην πρεμιέρα και προηγούμενος με 0-3 στο παιχνίδι με γκολ των Δελόλμα, Δημάκη και Τσομπανέλλη έβαλε γερές βάσεις για το τρίποντο. Στο 82' ο Αιγέας μείωσε σε 1-3 με απευθείας κόρνερ του Γιαννίκου!

"Λιοντάρια" όνομα και πράγμα!

Κάνοντας την ολική επαναφορά στο παιχνίδι, τα Λιονταράκια πανηγύρισαν την πρώτη τους νίκη στη μεγάλη κατηγορία, κερδίζοντας πανάξια με 3-2 τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας! Η ομάδα του Στρατή Μυρογιάννη ήταν καλύτερη στο πρώτο ημίχρονο και προηγήθηκε με 0-2 χάρη σε δύο τέρματα του Κούτσα.

Στην επανάληψη όμως οι παίκτες του Σπανού δεν παράτησαν το ματς, μείωσαν με πέναλτι του Γονιδέλλη στο 60', για να έρθει λίγο αργότερα ο αειθαλής Λαμπράκης και με απευθείας φάουλ από τα 40 μέτρα (!) να φέρει στα ίσια το ματς.

Τα Λιοντάρια δεν έμειναν όμως μόνο εκεί και έχοντας πια την ψυχολογία μαζί τους, έφτασαν στο 3-2 με το δεύτερο προσωπικό τέρμα του Στρατή Γονιδέλλη στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων!

Ανατροπή και "διπλό" για Άναξο!

 Μεγάλο παιχνίδι έγινε και στο «Κ. Κεντέρης» με πρωταγωνιστές την Προοδευτική Σκ. Καλλονής και την Άναξο Σκουτάρου. Οι Σκαλιώτες αν και προηγήθηκαν δύο φορές στο σκορ, τελικά δεν άντεξαν και έχασαν από μία Άναξο που δείχνει πολύ δυνατή στο φετινό της ξεκίνημα. Το ημίχρονο έληξε 1-1 και με το ξεκίνημα της επανάληψης η Προοδευτική προηγήθηκε με 2-1. Λίγο αργότερα όμως έχασε τον Κουμέλλη που αποβλήθηκε και η Άναξος δε χαρίστηκε, πετυχαίνοντας τη μεγάλη ανατροπή με το ευρύ 2-4!

Νίκη και κορυφή!

Τις νίκες του διπλασίασε και ο Αετός Λουτρών στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος, κερδίζοντας στο ντέρμπι της αγωνιστικής τον Κεραυνό Αφάλωνα με 3-0!

Οι Λουτραγώτες ήταν καλύτεροι στο παιχνίδι, προηγήθηκαν με 2-0 στο ημίχρονο με γκολ των Νίκου Εγγλέζου Κροτσίδα (πέναλτι) και δεν άφησαν περιθώρια αντίδρασης στους νεοφώτιστους του Αφάλωνα, που υποχρεώθηκαν στην πρώτη τους ήττα.

Το 3-0 διαμορφώθηκε στο δεύτερο ημίχρονο με σκόρερ τον Κατσιάνο, για την ομάδα του Σπάρταλη.

Δίκαιη μοιρασιά

Αλκιβιάδης και Παπανικολής μοιράστηκαν βαθμούς και εντυπώσεις στη μεταξύ τους «λευκή» ισοπαλία στο Κάτω Τρίτος. Η ομάδα της Ερεσού με αυτόν τον τρόπο πήρε τον πρώτο της φετινό βαθμό, με τον Αλκιβιάδη του Γρηγόρη Βερδούκα να χάνει την ευκαιρία του να ανοίξει λογαριασμό στις νίκες μέσα στην έδρα του.

Τα αποτελέσματα

 2η Αγωνιστική
Αιγέας Πλωμαρίου-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 1-3 (διεκόπη)
Αναγέννηση Γέρας-Θύελλα Πηγής 6-0
Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Άναξος 2-4
Αετός Λουτρών-Κεραυνός Αφάλωνα 3-0
Όλυμπος Αγιάσου-Βύρων Μόριας 5-0
Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους-Παπανικολής Ερεσού 0-0
Λιονταράκια-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 3-2

Βαθμολογία


Σε 2 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Αναγέννηση Γέρας 6
10-1
2. Όλυμπος Αγιάσου 6 9-3
3. Αετός Λουτρών 6 4-0
4. Άναξος 3 7-6
5. Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 3 5-4
6. Κεραυνός Αφάλωνα 3 4-3
7. Αιγέας Πλωμαρίου* 3 3-2
8. Λιονταράκια 3 5-6
9. Βύρων Μόριας 3 4-7
10. Παπανικολής Ερεσού 1 1-3
11.
Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 1 0-4
12. Προοδευτική Σκ. Καλλονής 0 4-7
13. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής* 0 1-4
14. Θύελλα Πηγής 0 0-7

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey