Συμπλοκή Μανούσου-Πούλου και διακοπή!

26/09/2012 - 22:41 Τελευταία τροποποίηση στις 26/09/2012 - 23:52

Ο αγώνας του Αιγέα με τον Διαγόρα Αγίας Παρασκευής στο "Μιχαλέλειο" Γήπεδο του Πλωμαρίου βάδιζε στο 87ο επτό, με το σκορ στο 1-3 υπέρ των φιλοξενούμενων.

Σε εκείνο το σημείο, ο βοηθός Πούλος ενημέρωσε το διαιτητή Κουλουδή πως ο τερματοφύλακας Μαμάκος, που καθόταν στον πάγκο του Αιγέα έβρισε αντίπαλο, με αποτέλεσμα να αντικρίσει την κόκκινη κάρτα.

Είχαν προηγηθεί δύο αποβολές στο ματς, όταν Παπαδημητρίου και Αζάμπι συνεπλάκησαν, ενώ από πλευράς Διαγόρα είχε περάσει εκτός γηπέδου με κόκκινη κάρτα και ο Δημάκης.

Ο προπονητής της ομάδας του Πλωμαρίου Γιάννης Μανούσος, σύμφωνα με τα όσα σημείωσαν οι διαιτητές στο Φύλλο Αγώνα, κινήθηκε απειλητικά προς τον βοηθό Πούλο, πιάνοντάς τον από το λαιμό. Μάλιστα καταγράφηκαν και συγκεκριμένες βρισιές προς τον επόπτη, ενώ την ίδια ώρα έπεσε και ένα μπουκάλι από την κερκίδα. 

Οι διαιτητές αποσύρθηκαν στα αποδυτήρια και από τη στιγμή που ο Βασίλης Πούλος δεν μπορούσε να συνεχίσει το ματς, ο Κουλουδής αναγκάστηκε να κλείσει το Φύλλο Αγώνα εις βάρος του Αιγέα Πλωμαρίου, με το σκορ στο 1-3.

Παρά τις προσπάθειες των διοικούντων, τόσο του Αιγέα όσο και του Διαγόρα, να ολοκληρωθεί το ματς, κάτι τέτοιο δεν κατέστη εφικτό και πλέον η ομάδα του Πλωμαρίου βρίσκεται αντιμέτωπη με μηδενισμό στο σημερινό ματς, αφαίρεση τριών βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και δύο βαθμών από την επόμενη αγωνιστική περίοδο. Βαριά τιμωρία προβλέπεται και για τον προπονητή της ομάδας Γιάννη Μανούσο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey