...Αγρίμι ο Όλυμπος, άλωσε την Αγία Μαρίνα!

30/09/2012 - 19:22 Τελευταία τροποποίηση στις 30/09/2012 - 19:51

Τι κι αν δεν υπήρχε σήμερα στη διάθεσή του ούτε  ο Σεραφίγγος, ενώ αναγκάστηκε να παίξει από το 20΄ και μετά χωρίς τον Παναγιώτη Βουργουτζή, ο Όλυμπος πήρε πιο εύκολα απ΄ ότι θα περίμενε και ο πιο αισιόδοξος φίλος του το «διπλό» μέσα στην Αγία Μαρίνα, έσπασε μία κακοδαιμονία ετών κόντρα στον Ατρόμητο και φυσικά διατράνωσε προς πάσα κατεύθυνση πως και φέτος έχει τον πρώτο λόγο για την υπόθεση τίτλος.

Ο Λύγκος άνοιξε το σκορ στα μέσα του πρώτου μέρους μετά από φάση διαρκείας στα καρέ του Ζαμτράκη και ο Αγριμάκης δέκα λεπτά πριν το τέλος, με γκολ… ποίημα έπειτα από όμορφη ατομική ενέργεια και εκπληκτικό σουτ έξω από την περιοχή που αναπαύτηκε στο «Γ» της εστίας, έγραψε το τελικό 0-2.

Για τους νικητές ξεχώρισε ο Λαλάς που σημάδεψε και το δοκάρι του Ζαμτράκη και ο νεαρός Τσιμπούκης με το Χριστοδούλου, ενώ από πλευράς Ατρομήτου που απογοητεύει στο φετινό ξεκίνημα, τίποτα δεν λειτούργησε καλά, αν και οι γηπεδούχοι φωνάζουν μάλλον δίκαια για μία περίπτωση πέναλτι με το σκορ στο 0-1, που ο διαιτητής Βουρανής έδειξε τη συνέχεια του παιχνιδιού.

Το παιχνίδι ήταν δυνατό με τον Ατρόμητο στο πρώτο ημίωρο του παιχνιδιού να καταφέρνει να περιορίσει τις επιθετικές ορέξεις των πρωταθλητών με συγκροτημένη άμυνα, αλλά να μην μπορεί να απειλήσει την εστία του Καραβασίλη. Το γκολ του Λύγκου, άλλαξε τις ισορροπίες και γρήγορα ο Όλυμπος άρχισε να κυριαρχεί στον αγωνιστικό χώρο και να βγαίνει πλέον με όρεξη και στην αντεπίθεση, ψάχνοντας το δεύτερο τέρμα.

Ο Όλυμπος με έμμεσο χτύπημα φάουλ μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου στις καθυστερήσεις του ημιχρόνου θα μπορούσε να είχε «κλειδώσει» το ματς, αλλά η μπάλα παρά το ότι πέρασε το τείχος, κατέληξε στην αγκαλιά του Ζαμτράκη.

Στην επανάληψη ο Ατρόμητος που δείχνει φανερό πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του, ενώ φέτος δείχνει πως δεν έχει και αξιόπιστες λύσεις στους «μικρούς», προσπάθησε να ξαναμπεί στο παιχνίδι, χωρίς ωστόσο να πιέσει όσο θα ήθελε τον Όλυμπο.

Την ίδια στιγμή ειδικά στην κόντρα οι Αγιασώτες ήταν έτοιμοι ανά πάσα στιγμή για το 0-2, αλλά σε τρεις χαρακτηριστικές περιπτώσεις ο Λαλάς υποδεχόμενος υποδειγματικές σέντρες των συμπαικτών του από αριστερά και δεξιά, νικήθηκε από τον Ζαμτράκη ενώ μία φορά με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι.

Ο Ατρόμητος με το σκορ στο 0-1 ζήτησε πέναλτι σε μία δύσκολη φάση που ωστόσο φαίνεται πως υπάρχει ανατροπή του επιθετικού του Ατρομήτου, ενώ σπατάλησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του, όταν προ κενής εστίας και με τον Καραβασίλη εξουδετερωμένο, οι αμυντικοί του Ολύμπου απομάκρυναν τη μπάλα.

Στο 80΄ και με τον Ατρόμητο να χάνει τη διάθεσή του να διεκδικήσει κάτι καλύτερο και έχοντας σπαταλήσει δύο αλλαγές σε αναγκαστικές αντικαταστάσεις λόγω τραυματισμών, ο Αγριμάκης με ενέργεια σπάνιας ομορφιάς, απέφυγε από τα αριστερά δύο αντιπάλους του και με σουτ… οβίδα την έστειλε εκεί που τα τέρματα πιάνουν αράχνες, στην πιο όμορφη στιγμή του παιχνιδιού.

Με αυτό του το γκολ ο Αγριμάκης και κόντρα στην πρώην ομάδα του, σφράγισε το «διπλό»  του Ολύμπου σε μία από τις δυσκολότερες έδρες που έχει να αγωνιστεί φέτος.

Στον Ατρόμητο μετά από αυτή τη δεύτερη συνεχόμενη ήττα, επικρατεί προβληματισμός, με την ομάδα να έχει φανερό ψυχολογικό πρώτα απ΄ όλα πρόβλημα που όσο δεν έρχεται μία καλή εμφάνιση και νίκη, θα συνεχίζεται με την απόσταση από την κορυφή να απομακρύνεται.

Πολύ καλή η ατμόσφαιρα στο γήπεδο της Αγίας Μαρίνας με αρκετό κόσμο τόσο από τη Μυτιλήνη όσο και από την Αγιάσο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey