Πέρασε και το εμπόδιο του Κεραυνού η Γέρα!

30/09/2012 - 20:15 Τελευταία τροποποίηση στις 02/10/2012 - 11:15

Η Αναγέννηση Γέρας, μιμήθηκε τον Όλυμπο και περνώντας αλώβητος από τη δύσκολη έδρα του Κεραυνού, τριπλασίασε τις νίκες του συνεχίζοντας αήττητος της σαιζόν. Το απόλυτο στο πρωτάθλημα, έχοντας αγκαζέ Όλυμπο και Γέρα, συνεχίζει και ο εκπληκτικός Αετός Λουτρών που δεν πάτησε τη «μπανανόφλουδα» στην Ερεσό και λύγισε με 1-2 τον Παπανικολή!

Στο πιο αμφίρροπο παιχνίδι της αγωνιστικής, ο Βύρωνας κέρδισε με 1-0 την Προοδευτική και πήρε τους τρεις πολύτιμους βαθμούς, ο Διαγόρας χωρίς πολλά προβλήματα κέρδισε στην Αγία Παρασκευή τη Θύελλα, ενώ μία ακόμα σπουδαία νίκη κατέκτησε η ευχάριστη έκπληξη των τριών πρώτων αγωνιστικών Άναξος, που κέρδισε 2-0 και τον Αιγέα Πλωμαρίου.

Τέλος ο Αλκιβιάδης φιλοδώρησε με τρία τέρματα τα Λιονταράκια του Λάκη Σπανού μέσα στη Θερμή, δείχνοντας σφυγμό και αποδεικνύοντας πως φέτος οι όποιες εκτιμήσεις γίνονται, είναι εξαιρετικά επισφαλείς…

Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε η Γέρα

Η Γέρα χρειάστηκε ένα χρόνο προσαρμογής στο χωμάτινο γήπεδο του Κεραυνού και όταν άρχισε να «πατάει περιοχή», έχασε ευκαιρίες. Ο Κεραυνός με καλό στήσιμο στο γήπεδο, ήταν αξιοπρεπέστατος αλλά του έλειπε η επιθετική φλόγα. Στο 70΄ ο Καπταγιάννης αφαίρεσε το άγχος από τους συμπαίκτες του ανοίγοντας το σκορ και ο Μαλακός ένα πεντάλεπτο αργότερα έδειξε πως «κλείδωνε» τη νίκη με το 0-2.

Ο Κεραυνός όμως δεν παράτησε το ματς και στο 85΄ σε μία περίεργη φάση μείωσε με το Γιαννάκα σε 1-2. Μάλιστα οι γηπεδούχοι έχασαν και μεγάλη ευκαιρία πριν τη λήξη να ισοφαρίσει το ματς! Στην ουσία τώρα, η Γέρα πήρε μία μεγάλη νίκη μέσα σε μία έδρα που δύσκολα θα περάσουν πολλοί.

Παίρνει μπρος ο Διαγόρας

Ο Διαγόρας είχε αρκετές απουσίες, αλλά δεν είχε κανένα περιθώριο στραβοπατήματος. Ο Λαγουτάρης άνοιξε το σκορ πριν το ημίχρονο και στην επανάληψη ο Νερατζής έκανε το 2-0. Η Θύελλα ωστόσο αντέδρασε και με τον Παπαβασιλείου μείωσε σε 2-1. Παρ΄ όλα αυτά ο Διαγόρας διαχειρίστηκε ιδανικά το ματς και με τους Σοφιάνη και Τσομπανέλλη έφτασε στο τελικό 4-1.

Να και ένας... καλός Ορφανός

Σε ένα από τα πιο αμφίρροπα παιχνίδια της αγωνιστικής, Βύρων και Προοδευτική ήθελαν οπωσδήποτε ένα θετικό αποτέλεσμα. Σε ένα μοιρασμένο σε γενικές γραμμές παιχνίδι, η ομάδα της Μόριας πήρε το σπουδαίο τρίποντο με «χρυσό» σκόρερ το Βασίλη Ορφανό που στο 70΄ με υποδειγματικό πλασέ, διαμόρφωσε το αποτέλεσμα που έμελλε να ήταν και το τελικό. Ας σημειωθεί ότι ο Ορφανός είχε σκοράρει και πέρυσι εις βάρος της Προοδευτικής στο 1-0 της άλλοτε ομάδας του, Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας.

Σεφτέ με Ανήφορο!

Ο Αλκιβιάδης με έναν σούπερ Ανήφορο, τιμώρησε τα Λιονταράκια που έμειναν στις δάφνες της μεγάλης τους νίκης επί του Ατρομήτου και κέρδισαν πανηγυρικά με 0-3 μέσα στη Θερμή! Ο Ανήφορος στο 20΄ έκανε το 0-1 και ο Χαλαλάμπους στο 35΄ διπλασίασε τα τέρματα της ομάδας του Βερδούκα. Τα Λιονταράκια προσπάθησαν να αντιδράσουν όπως και μεσοβδόμαδα αλλά αυτή τη φορά δεν είχαν την ίδια τύχη και στο 88΄ο Κατσούρης εκτέλεσε εύστοχα πέναλτι που κέρδισε ο Ανήφορος για το 0-3. Ο Αλκιβιάδης αξίζει να σημειωθεί πως από το 70΄ έπαιζε και με παίκτη λιγότερο, λόγω αποβολής του Λαμπούκα! Αυτή ήταν η πρώτη νίκη του Αλκιβιάδη στη σαιζόν.

Καλύτερος ο Παπανικολής, ο Αετός την ουσία!

Ο Παπανικολής ήταν καλύτερος αλλά στο ποδόσφαιρο είναι γνωστόπως δεν κερδίζει πάντα αυτός... Ο Αετός προηγήθηκε με γκολ του Κροτσίδα κόντρα στη ροή του παιχνιδιού και πάνω εκεί που ο Παπανικολής έδειχνε πως θα κατάφερνε να ισοφαρίσει ο Στρατής Κόκκινος έγραψε το 0-2 και έφερε τον Αετό αγκαλιά με τη νίκη. Ο Παπανικολής που ειχε τρία (!) δοκάρια στο παιχνίδι, ξαναμπήκε στο παιχνίδι με πέναλτι που εκτέλεσε εύστοχα ο Μπάνας αλλά δεν μπόρεσε να πάρει στη συνέχεια κάτι καλύτερο από το παιχνίδι.

Ασταμάτητη Άναξος!

Με σκόρερς τους Πάντα και "Κλάους" η Άναξος συνέχισε την εξαιρετική της φετινή πορεία, λυγίζοντας και τον Αιγέα στο διάβα της! Η Άναξος που μετρά μία ήτα στην πρεμιέρα και στις λεπτομέρειες από τον πρωταθλητή Όλυμπο (3-4), είναι η ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος τουλάχιστον στο ξεκίνημά της και δείχνει ικανή για σπουδαία πράγματα...

Aποτελέσματα

3η Αγωνιστική
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Θύελλα Πηγής 4-1
Άναξος-Αιγέας Πλωμαρίου 2-0
Κεραυνός Αφάλωνα-Αναγέννηση Γέρας 1-2
Βύρων Μόριας-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 1-0
Παπανικολής Ερεσού-Αετός Λουτρών 1-2
Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Όλυμπος Αγιάσου 0-2
Λιονταράκια-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 0-3

Βαθμολογία

 


Σε 3 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Αναγέννηση Γέρας 9
12-2
2. Όλυμπος Αγιάσου 9
11-3
3. Αετός Λουτρών 9
6-1
4. Άναξος 6
9-6
5. Βύρων Μόριας 6 5-7
6. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 4 3-4
7. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής* 3 5-5
8. Κεραυνός Αφάλωνα 3 5-5
9. Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας 3 5-6
10. Αιγέας Πλωμαρίου* 3 3-4
11.
Λιονταράκια 3 5-9
12. Παπανικολής Ερεσού 1 2-5
13. Προοδευτική Σκ. Καλλονής 0 4-8
14. Θύελλα Πηγής 0 1-11

* Δεν υπολογίζεται ο αγώνας Αιγέας-Διαγόρας, που διεκόπη στο 87' με το σκορ στο 1-3

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey