Ο Αετός στο καλύτερο ξεκίνημά του στη 10ετία!

03/10/2012 - 12:42 Τελευταία τροποποίηση στις 03/10/2012 - 12:58

Πολλά γράφτηκαν στις αρχές του καλοκαιριού για την προσδοκώμενη αλλαγή της πορείας του Αετού Λουτρών.

Οι αλλαγές σε διοικητικό επίπεδο που στόχευαν στον επαναπροσδιορισμό της εικόνας του Αετού προς τα έξω, αλλά και κυρίως στην αγωνιστική μεταμόρφωσή του προς το καλύτερο, ήδη από τις πρώτες τρεις αγωνιστικές του πρωταθλήματος φαίνεται πως φέρνουν αποτελέσματα.

Ο Αετός βάσει αριθμών -και δε χρειάζεται και πολύ ψάξιμο και πιο απτές στατιστικές αποδείξεις- πραγματοποιεί το καλύτερο ξεκίνημά του την τελευταία τουλάχιστον επταετία, με τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και ήδη διαφαίνεται πως φέτος η άλλοτε κραταιά ομάδα της Λέσβου, αντιμετωπίζει ως μία κακή ανάμνηση τις πρόσφατες απογοητευτικές χρονιές στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας, που κινδύνευαν να τον χαρακτηρίσουν συνολικά.

Η έλευση του Γιώργου Σπάρταλη στα Λουτρά σε συνδυασμό με την επιστροφή παικτών όπως ο Στρατής Σκαλοχωρίτης, ή ο Άκης Μαρμαλέκας αλλά και η ενίσχυση με τους Νίκο Κροτσίδα, Μιχάλη Ελευθερίου και άλλων, άλλαξε καθοριστικά αγωνιστικά την ομάδα, η οποία δείχνει σοβαρότητα και αποκτά παιχνίδι με παιχνίδι αυτοπεποίθηση.

Είναι ικανός ο Αετός να καταφέρει να κάνει τη μεγάλη έκπληξη φέτος και να συνεχίσει μέχρι τέλους στο ίδιο τέμπο; Αυτό είναι κάτι που ενδεχομένως το γνωρίζει από πρώτο χέρι μόνο ο Γιώργος Σπάρταλης και οι παίκτες του. Το μόνο σίγουρο είναι ένα! Στα Λουτρά το γήπεδο ξαναγεμίζει μετά από χρόνια και το χωριό διψάει για στιγμές ανάλογες ή έστω κοντά σε εκείνες, του ένδοξου παρελθόντος της ομάδας του!

Οι πληροφορίες του «SL» κάνουν λόγο και για εκπλήξεις… αισθητικής άποψης στις κερκίδες του γηπέδου των Λουτρών και οι ενδείξεις... για έδρα-φόβητρο στα επόμενα παιχνίδια.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey