Διαγόρας από... άλλο πλανήτη!

06/10/2012 - 20:22 Τελευταία τροποποίηση στις 06/10/2012 - 22:27

Το φιλέτο της 4ης Αγωνιστικής πραγματοποιήθηκε το απόγευμα στην Α' Κατηγορία, με το Διαγόρα να πραγματοποιεί υγιεινό περίπατο στο ντέρμπι με την Άναξο, επικρατώντας με το εξωπραγματικό 0-6 (!) εκτός έδρας και το ματς στην Καλλονή ανάμεσα σε Προοδευτική και Ατρόμητο να διακόπτεται λόγω επεισοδίων.

Αύριο το πρωί, η αγωνιστική ολοκληρώνεται με την αναμέτρηση της Θύελλας Πηγής κόντρα στον Κεραυνό Αφάλωνα, στο Ενωσιακό της Θερμής.

Στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, ο Όλυμπος κέρδισε εύκολα τον Αλκιβιάδη Κάτω Τρίτους με 5-0 και παρέμεινε πρώτος, αγκαλιά με την Αναγέννηση Γέρας που κέρδισε με τον ίδιο τρόπο και σκορ 5-1 τον Παπανικολή μέσα στον Παπάδο.

Από την κορυφή έπεσε ο Αετός, που υποχρεώθηκε μέσα στα Λουτρά στην πρώτη του ήττα στη σεζόν, από τα Λιονταράκια, με την ομάδα του Λάκη Σπανού να αιφνιδιάζει και να πετυχαίνει άλλο ένα σπουδαίο αποτέλεσμα! Στις νίκες επέστρεψε ο Αιγέας, που συνήλθε από το μηδενισμό του και κέρδισε με 2-0 το Βύρωνα στο Πλωμάρι.

Ένα ημίχρονο ήταν αρκετό...

Στην Αγιάσο, ο Όλυμπος χωρίς να φουλάρει τις μηχανές, δεν είχε πρόβλημα απέναντι στον Αλκιβιάδη που προέρχονταν από σπουδαίο διπλό επί των «Λιονταριών» και ξεπέρασε ανώδυνα τον μεσοβδόμαδο αποκλεισμό του στο Κύπελλο από τη Γέρα. Ο Αλκιβιάδης κράτησε γερά για ένα ημίχρονο (0-0), αλλά με την έναρξη του δευτέρου μέρους… παρέδωσε. Ο Όλυμπος βρήκε τις λύσεις από τους Καλλουντζή και Λαλά που πέτυχαν από δύο γκολ αμφότεροι, ενώ στο τελικό 5-0, πρόσθεσε το όνομά του και ο Σεραφίγγος που επανήλθε με γκολ!

Στο ρελαντί η Γέρα

Χωρίς προβλήματα η Γέρα πέτυχε την τέταρτη νίκη της στο πρωτάθλημα, με τον Καραβατάκη να πετυχαίνει χατ τρικ και να κάνει εύκολη υπόθεση την αναμέτρηση για την ομάδα του.  Ο Παναγιώτης Δελόλμας βρήκε ξανά δίχτυα, όπως και ο Καπταγιάννης που διαμόρφωσαν το τελικό 5-1. Ο Παπανικολής πέτυχε το γκολ της τιμής και είναι βέβαιο πως θα αναζητήσει τους βαθμούς χρειάζεται στις επόμενες αναμετρήσεις του.

Διαγόρας με "εξάσφαιρο"!

Πολλοί περίμεναν με μεγάλο ενδιαφέρον την αντίδραση τόσο της Ανάξου σε ένα μεγάλο ντέρμπι όσο και του Διαγόρα για να εξάγουν συμπέρασμα για αυτές τις δύο καινούργιες ομάδες, που έχουν ξεκινήσει ικανοποιητικά το πρωτάθλημα. Ο Διαγόρας ωστόσο, ήταν απλά εντυπωσιακός και δεν άφησε κανένα περιθώριο αμφισβήτησης, κατακτώντας μία νίκη που ήδη συζητείται σε όλα τα ποδοσφαιρικά στέκια. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής, μπήκε πολύ δυνατά στο παιχνίδι από το πρώτο λεπτό, έχασε σωρεία ευκαιριών μέχρι το 20΄και μόλις πέτυχε το πρώτο… τα έβαλε όλα! Με το Στρατή Διονυσάτο να έχει κέφια και να πετυχαίνει χατ τρικ και το Νερατζή να προσθέτει άλλα δύο τέρματα, ο Διαγόρας ήταν ασυγκράτητος, ενώ γκολ πέτυχε ξανά και ο Στρατής Δελόλμας σε αυτό το 0-6 που δεν περνάει απαρατήρητο ούτε από τους πρωτοπόρους…

Προσοχή "δαγκώνουν"...

Τα Λιονταράκια φαίνεται πως έχουν βαλθεί φέτος να τρελάνουν κόσμο με τα αποτελέσματά τους… Μετά από τη μεγάλη νίκη τους επί του Ατρομήτου, ήρθε η απογοητευτική ήττα από το 0-3 από τον Αλκιβιάδη και ακολούθως το τεράστιο διπλό μέσα στα Λουτρά! Η ομάδα του Σπανού αποκαθήλωσε από την κορυφή τον εξαιρετικό στο ξεκίνημα της σεζόν Αετό, προηγούμενη με 0-1 στο ημίχρονο με κεφαλιά του Παπαγιάννη. Στην επανάληψη τα Λιονταράκια που αιφνιδίασαν απόλυτα την ομάδα του Σπάρταλη, πέτυχαν και δεύτερο τέρμα με νέα κεφαλιά του 14χρονου Απ. Βερβέρη κάνοντας πολύ δύσκολη την αποστολή του Αετού. Ενός Αετού που το μόνο που κατάφερε παρά  την πίεσή του από το 60΄ και μετά, ήταν να μειώσει με τον Μαρμαλέκα στο 70΄.

Νίκη "βάλσαμο"

Στις νίκες επέστρεψε ο Αιγέας Πλωμαρίου που και μετά το μηδενισμό του στο παιχνίδι με το Διαγόρα, δεν είχε την πολυτέλεια για απώλειες. Η ομάδα του Γιάννη Μανούσου με δύο γκολ του Μουτσογιάννη λύγισε το Βύρωνα, ο οποίος φωνάζει ωστόσο για μία περίπτωση πέναλτι στο 60΄και αποβολής σε ανατροπή σε τετ α τετ του Χωματά. Ο Αιγέας με αυτή του τη νίκη, κερδίζει ανάσες ενόψει της συνέχειας και προσπαθεί να ανακτήσει το χαμένο έδαφος που έχασε από την πολύκροτη αναμέτρησή του με το Διαγόρα.

Ο Αιγέας προηγήθηκε μόλις στο 10΄ από αδράνεια της άμυνας του Βύρωνα, ο οποίος στη συνέχεια αντέδρασε και έχασε σημαντικές ευκαιρίες με πρωταγωνιστή το Χωματά. Στο 65΄ η ομάδα της Μόριας σκόραρε τελικά με τον έμπειρο επιθετικό, αλλά το τέρμα ακυρώθηκε ως οφσάιντ από το βοηθό Φαναρτζή. Το παιχνίδι άνοιξε προς το τελος, ο Αιγέας έχασε κι αυτός ευκαιρίες για να "κλειδώσει" τη νίκη, με το Βύρωνα να τελειώνει με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Μαϊστρελλη.

Διακοπή...

Στην Καλλονή, ο Ατρόμητος βρισκόταν μπροστά στο σκορ επί της Προοδευτικής με 1-2, όταν στο 80΄ ο διαιτητής Βουλγαρέλλης διέκοψε το παιχνίδι, λόγω εισβολής –όπως γράφει στο φύλλο αγώνα- των ανθρώπων των γηπεδούχων στον αγωνιστικό χώρο. Το ρεπορτάζ «τρέχει» ακόμη από το επεισοδιακό όπως εξελίχθηκε παιχνίδι ανάμεσα σε «Πρόο» και Ατρόμητο και το «SL» θα σας ενημερώσει σύντομα, με όλες τις λεπτομέρειες αυτού του 1-2. Για την… ποδοσφαιρική ιστορία που λίγη σημασία έχει, ο Ατρόμητος ανέτρεψε το 1-0 του Μαραγκού, με γκολ των Μητσέλλη και Πάστου.


Σε 4 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Αναγέννηση Γέρας 12
17-3
2. Όλυμπος Αγιάσου 12
16-3
3. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 9
14-5
4. Αετός Λουτρών
9
7-3
5. Άναξος
6 9-12
6. Βύρων Μόριας 6 5-8
7. Λιονταράκια 6 7-10
8. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους
4 3-9
9. Κεραυνός Αφάλωνα***
3 5-5
10. Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας**
3
5-6
11.
Αιγέας Πλωμαρίου*
3 5-7
12. Παπανικολής 1 3-10
13. Προοδευτική Σκ. Καλλονής** 0 4-8
14. Θύελλα Πηγής*** 0 1-11

* Έχει ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς.

* *Αναμένεται η απόφαση για την τύχη του παιχνιδιού ανάμεσα σε Προοδευτική και Ατρόμητο.

***Έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο


Τα αποτελέσματα 4η Αγωνιστική
Άναξος-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-6
Θύελλα Πηγής-Κεραυνός Αφάλωνα (7/10)
Αιγέας Πλωμαρίου-Βύρων Μόριας 2-0
Αναγέννηση Γέρας-Παπανικολής Ερεσού 5-1
Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας (διεκ.)
Αετός Λουτρών-Λιονταράκια 1-2
Όλυμπος Αγιάσου-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 5-0

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey