Ένταση και διακοπή στην Καλλονή! [vid]

06/10/2012 - 21:59 Τελευταία τροποποίηση στις 06/10/2012 - 22:15

Λίγες μόλις ημέρες μετά τη διακοπή στο Πλωμάρι στον αγώνα του Αιγέα κόντρα στο Διαγόρα Αγ. Παρασκευής, υπήρξε και νέος αγώνας σήμερα που δεν έμελλε να ολοκληρωθεί στα 90 λεπτά, αυτή τη φορά στο "Κώστας Κεντέρης" της Καλλονής, στην αναμέτρηση της Προοδευτικής με αντίπαλο τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας.

Οι γηπεδούχοι, έχοντας παράπονα από τη διαιτησία του Βουλγαρέλλη και τις υποδείξεις του δεύτερου βοηθού Τατά, βγήκαν εκτός εαυτού έξι λεπτά πριν τη λήξη, με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση στον αγωνιστικό χώρο, μετά από αντεπίθεση του Ατρομήτου και πτώση του Πάστου σε έξοδο του Βογιατζή.

Ο τερματοφύλακας της Προοδευτικής κινήθηκε -σύμφωνα με το φύλλο αγώνα- προς το μέρος του διαιτητή Βουλγαρέλλη, που του έδειξε κόκκινη κάρτα λόγω του ότι ο επιθετικός της Αγίας Μαρίνας βρισκόταν σε προφανή θέση για γκολ. Σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα, ο πορτιέρο της ομάδας από τη Σκάλα, πέταξε τη μπάλα στο κεφάλι του διαιτητή μετά την υπόδειξη της αποβολής του, ενώ τον έπιασε και από το λαιμό!

Το σκορ εκείνη τη στιγμή βρισκόταν στο 1-2 υπέρ των φιλοξενούμενων, με όσους βρίσκονταν στον πάγκο της Προοδευτικής να εισέρχονται -σύμφωνα πάντα με το φύλλο αγώνα του παιχνιδιού- στο γήπεδο. Μαζί και ο προπονητής Μανόλης Εμαννουήλ που είχε αποβληθεί νωρίτερα για έντονη διαμαρτυρία, όπως και ο Γενικός Αρχηγός των γηπεδούχων Αποστόλης Κληρονόμος, τον οποίο επίσης είχε αποβάλλει ο Βουλγαρέλλης από το πρώτο ημίχρονο πάλι λόγω έντονων διαμαρτυριών.

Να σημειωθεί ότι η ομάδα της Σκάλας έπαιζε με 10 παίκτες λόγω κόκκινης κάρτας στον Τουμπακάρη στο 78΄λόγω εξύβρισης του βοηθού.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ που μας μεταφέρεται από την Καλλονή, στην ένταση που δημιουργήθηκε, παίκτες και διαιτητές ήρθαν στα... χέρια, με αποτέλεσμα στο γενικότερο "χαμό" ο Βουλγαρέλλης να απωλέσει μέχρι και τη σφυρίχτρα του.

Τελικά, το διαιτητικό τρίο αποφάσισε να μπει στα αποδυτήρια από τη στιγμή που δεν αποχωρούσαν όσοι είχαν αποβληθεί, με αποτέλεσμα ο αγώνας να διακοπεί οριστικά στο 84ο λεπτό. Το Φύλλο Αγώνα  "καίει" την Προοδευτική, αφού οι πληροφορίες του "SL" κάνουν λόγο ότι σε αυτό σημειώνεται μέχρι και εισβολή φιλάθλων μέσα στον αγωνιστικό χώρο...

Το "SL" αμέσως μετά τη διακοπή του επεισοδιακού αγώνα, έγινε αποδέκτης πολλών παραπόνων από φιλάθλους της ομάδας της Καλλονής, οι οποίοι "έβραζαν" με τις αποφάσεις του άρχοντα της αναμέτρησης κ. Βουλγαρέλλη. Είναι δεδομένο πως από τη στιγμή πως δεν υπήρχε κάποιος ανταποκριτής μας στο γήπεδο, δεν μπορούμε να διατυπώσουμε άποψη για τις αποφάσεις του ρέφερι. Ωστόσο είναι σαφές πως τέτοιες αντιδράσεις, δίκαιες ή μη, είναι κατακριτέες, τις αποδοκιμάζουμε όπως θα πρέπει και κάθε υγιής φίλαθλος και επιβάλλεται να απομονωθούν από το χώρο του ποδοσφαίρου.

Η ΕΠΣ Λέσβου και όλοι οι παράγοντες του λεσβιακού μας ποδοσφαίρου, θα πρέπει να προβληματιστούν από τα τελευταία περιστατικά σε Πλωμάρι και Καλλονή, αφού διαφαίνεται -κακά τα ψέματα- μία πολύ κακή σχέση μεταξύ των ανθρώπων των ομάδων και των ποδοσφαιριστών με τους διαιτητές και μία έντονη αμφισβήτηση προς τις αποφάσεις τους, που μας κάνει να φοβόμαστε έστω και να φανταστούμε το πως θα διεξαχθούν παιχνίδια που θα κρίνουν πρωτάθλημα ή παραμονή... Απαιτείται από όλους μας που κινούμαστε άμεσα ή έμμεσα γύρω από το λεσβιακό ποδόσφαιρο, να σταθούμε στο ύψος των περιστάσεων.

Δείτε σε βίντεο τις στιγμές έντασης στο "Κώστας Κεντέρης"
{youtube}zshlbrvvIlg{/youtube}

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey