Μπέρδεμα με το -2 του Ολύμπου Αγιάσου

09/10/2012 - 11:54 Τελευταία τροποποίηση στις 09/10/2012 - 12:03

Μπορεί πέρυσι η ΕΠΟ να είχε ορίσει τη διεξαγωγή αγώνων μπαράζ μεταξύ των πρωταθλητών των Ενώσεων για την άνοδό τους στο Περιφερειακό, ωστόσο το γεγονός πως στην πορεία αυτή η διαδικασία ακυρώθηκε και προβιβάστηκαν όλες οι ομάδες από τους ειδικούς ομίλους, έχει μπερδέψει ακόμα και την ίδια την Ομοσπονδία.

Ο λόγος φυσικά είναι οι ποινές που είχαν επιβληθεί σε αυτές τις ομάδες, κατά τη διάρκεια των αναμετρήσεων.

Ο πρωταθλητής ΕΠΣ Λέσβου Όλυμπος είχε αγωνιστεί στα πέντε εκ των έξι ματς των μπαράζ, χωρίς να ταξιδέψει στην Αθήνα για το παιχνίδι της τελευταίας αγωνιστικής κόντρα στο Νικολακάκη. Τότε, η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ είχε τιμωρήσει την ομάδα της Αγιάσου με μηδενισμό και αφαίρεση δύο βαθμών από το επόμενο πρωτάθλημα της περιόδου 2012-13.

Λίγο αργότερα βέβαια, η ΕΠΟ προχώρησε στην ακύρωση των μπαράζ και προβίβασε όλους τους πρωταθλητές στην άλλοτε Δ' Εθνική. Όμως μέχρι και σήμερα δε διευκρίνιζεται αν μαζί ακυρώθηκαν και οι συγκεκριμένες ποινές.

Σε επικοινωνία του "SL" με την ΕΠΣ Λέσβου, ενημερωθήκαμε πως η Ένωση αναμένει την επίσημη γνωμοδότηση της νομικής υπηρεσίας της ΕΠΟ και έως την ανακοίνωση της, ο Όλυμπος Αγιάσου θα μετρά κανονικά όλους τους βαθμούς που έχει συγκεντρώσει φέτος στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας.

Εξάλλου, υπενθυμίζουμε πως η ανακοίνωση που εξέδωσε η ΕΠΟ αναφορικά με τον προβιβασμό όλων των ομάδων, έκανε λόγο για ακύρωση της διαδικασίας των μπαράζ. Επομένως το πιθανότερο είναι κάτι ανάλογο να ισχύσει και για τις ποινές που είχαν επιβληθεί στη διάρκειά τους.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey