Ο Όλυμπος τίμησε, αποχαιρετώντας τον Λίγκο

18/10/2012 - 22:00 Τελευταία τροποποίηση στις 18/10/2012 - 22:54

Το παιχνίδι κόντρα στον Αετό Λουτρών, ήταν το τελευταίο του επί λεσβιακού εδάφους, όπως φυσικά και το τελευταίο του με τη φανέλα του Ολύμπου Αγιάσου, με τον οποίο πανηγύρισε ένα πρωτάθλημα στη διαδρομή του στο νησί.

Ο Μάκης Λίγκος, που για επαγγελματικούς λόγους αναγκάζεται να φύγει από τη Λέσβο, αποχαιρέτισε φίλους, συμπαίκτες αλλά και τους φιλάθλους της ομάδας, με τη διοίκηση να τον τιμά για την προσφορά του στο σύλλογο με πλακέτα, πριν την έναρξη του αγώνα.

Όταν πρωτοήρθε στο νησί πριν από τρία χρόνια περίπου, η ποδοσφαιρική πιάτσα… γρήγορα τον εντόπισε, με τον Αιολικό να επενδύει αμέσως πάνω του, αξιολογώντας τις συστάσεις που τον συνόδευαν, από την πολύχρονη θητεία στα τοπικά πρωταθλήματα της Θεσσαλονίκης.

Στον "Ταρλά", παίζοντας στο Περιφερειακό πρωτάθλημα, έμεινε έναν χρόνο, για να ακολουθήσει στη συνέχεια η εμπειρία του τοπικού με τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας. Εκεί ο Λίγκος ωστόσο δε στέριωσε για διάφορους λόγους και στο τέλος αυτής της σεζόν μετακόμισε στην Αγιάσο στη μοναδική ομάδα, που όπως λέει και ο ίδιος, ταίριαξε απόλυτα με την ίδια και το περιβάλλον της.

Πανηγύρισε πέρυσι ένα πρωτάθλημα, έπαιξε στα μπαράζ ανόδου και ήταν από τους διακριθέντες της περιόδου.

Στο ξεκίνημα της δεύτερης σεζόν του στο «Χριστοφίδειο», ήθελε να προσθέσει έναν ακόμη τίτλο στο ενεργητικό του. Η απρόσμενη εξέλιξη ωστόσο με τα επαγγελματικά του, δεν θα του επιτρέψει να βιώσει για δεύτερη χρονιά την εμπειρία του πρωταθλητισμού.

Στην Αγιάσο εκτίμησαν ιδιαίτερα την προσφορά του σκληροτράχηλου αμυντικού στην ομάδα, τιμώντας τον και αποχαιρετώντας τον όσο λίγους στο παρελθόν.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey