Νέες ποινές στην Προοδευτική Σκ. Καλλονής

18/10/2012 - 12:43 Τελευταία τροποποίηση στις 18/10/2012 - 13:09

Οι άνθρωποι της Προοδευτικής Σκ. Καλλονής απολογήθηκαν στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου για τη διακοπή του αγώνα κόντρα στον Ατρόμητο Αγ. Μαρίνας και τα αναγραφόμενα στο Φύλλο Αγώνα από το διαιτητή Βουλγαρέλλη.

Η ΕΠΣ Λέσβου ανακοίνωσε επιπρόσθετες ποινές, εκτός του μηδενισμού της Προοδευτικής στο συγκεκριμένο ματς, της αφαίρεσης 3 βαθμών από το φετινό πρωτάθλημα και 2 βαθμών από εκείνο της επόμενης περιόδου.

Συγκεκριμένα, επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους για ένα μήνα στον προπονητή της ομάδας Μανόλη Εμμανουήλ και χρηματικό πρόστιμο 50€, όπως επίσης και και στον παράγοντα της ομάδας της Σκάλας, Τάσο Κληρονόμο.

Το σωματείο τιμωρήθηκε με χρηματική ποινή ύψους 200€, ενώ στον τερματοφύλακα Μ. Βογιατζή επιπρόσθετη ποινή αποκλεισμού εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους με οποιαδήποτε ιδιότητα για 20 μέρες, που θα ξεκινήσει μετά την έκτιση της τιμωρίας των έξι αγωνιστικών, που του είχε επιβληθεί αρχικά. Κάτι που σημαίνει ότι θα επιστρέψει στα γήπεδα στις 6 Δεκεμβρίου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey