Τέλος ο Νησιώτης από τον Κεραυνό Αφάλωνα

23/10/2012 - 20:06 Τελευταία τροποποίηση στις 23/10/2012 - 21:12

Χώρισαν φιλικά οι δρόμου του Στρατή Νησιώτη και του Κεραυνού Αφάλωνα, μετά και την εντός έδρας ήττα της περασμένης αγωνιστικής με αντίπαλο τον Παπανικολή Ερεσού, μέσα στα Πάμφιλα, με σκορ 0-2.

Ο Κεραυνός ξεκίνησε το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο, νικώντας τον Αλκιβιάδη Κ. Τρίτους (4-0), όμως η συνέχεια δεν εξελίχθηκε όπως θα περίμεναν οι άνθρωποι του Αφάλωνα.

Ακολούθησαν συνεχόμενες ήττες από τον Αετό Λουτρών (3-0), την Αναγέννηση Γέρας (1-2), τη Θύελλα Πηγής (2-0), το Διαγόρα Αγίας Παρασκευής (5-2) και τον Παπανικολή (0-2).

Αμέσως μετά το ματς κόντρα στην ομάδα της Ερεσού το Σάββατο, ο προπονητής υπέβαλλε την παραίτησή του στη διοίκηση του Κεραυνού.

Αρχικά έγινε προσπάθεια από τη διοίκηση να μεταπειστεί, όμως ο Νησιώτης ήταν ανένδοτος, θέλοντας με αυτόν τον τρόπο να αφυπνίσει τους ποδοσφαιριστές και ο Κεραυνός να επιστρέψει άμεσα στα θετικά αποτελέσματα.

Από την πλευρά της διοίκησης, ο Σαράντος Χατζηγιαννάκης επεσήμανε σε δηλώσεις του: "Στον ενάμισι χρόνο της συνεργασίας μας, ο Στρατής Νησιώτης πρόσφερε πολλά στον Κεραυνό και τον ευχαριστούμε θερμά.

Προσωπικά, κέρδισα ένα πολύ καλό φίλο. Σε αυτή τη δύσκολη στιγμή για την ομάδα του Αφάλωνα, δείχνει πόσο υπεύθυνος είναι. Φίλε Στρατή, θα είμαστε πάντα κοντά..."

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey