Περίπατος Διαγόρα στην Αγία Μαρίνα!

03/11/2012 - 18:10 Τελευταία τροποποίηση στις 03/11/2012 - 19:27

Στο πιο… ήσυχο ντέρμπι που έχουμε δει μεταξύ των δύο ομάδων στην Αγία Μαρίνα, ο Διαγόρας επικράτησε ενδεχομένως πιο εύκολα απ΄ ότι θα περίμενε και ο ίδιος και μετά το τελικό 0-3 στην έδρα του Ατρομήτου, δείχνει σαφέστατα πως είναι ικανός να μπει σφήνα στο δίδυμο κορυφής του Ολύμπου και της Αναγέννησης Γέρας.

Η ομάδα του Τάσου Σπύρου αφού ξεπέρασε ανώδυνα το πρώτο καλό δεκάλεπτο του Ατρομήτου, πήρε τα ηνία του αγώνα και προηγήθηκε 0-1 με το Ζήση Δημάκη.

Με το γκολ του άλλοτε επιθετικού του Αιολικού και του Κορωπίου, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής πήγε στα αποδυτήρια και στην επανάληψη κυριαρχώντας στον αγωνιστικό χώρο και έχοντας την κατοχή της μπάλας, ευτύχησε να διπλασιάσει τα τέρματά του με απευθείας πονηρή εκτέλεση φάουλ του Διονυσάτου, που μπέρδεψε τους πάντες και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα των γηπεδούχων στο 55΄.

Περίπου 10 λεπτά πριν το τέλος, ο Διονυσάτος ξανά ήταν εκτελεστής του κόρνερ, ο Δημάκης πήρε την κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι και… σερβίρισε έτοιμο γκολ στον Στρατή Δελόλμα για το τελικό 0-3.

Από την άλλη μεριά, ο Ατρόμητος που δείχνει φανερό πρόβλημα στην ανάπτυξη του παιχνιδιού του με αποτέλεσμα να μην γίνει ιδιαίτερα απειλητικός για την εστία του Σπετσιώτη, ουσιαστικά κατέρρευσε στο 0-2 του Διονυσάτου και δεν είχε τα ψυχολογικά αποθέματα στη συνέχεια, αλλά ούτε και το καθαρό μυαλό για να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το ματς. Καθοριστικός παράγοντας και για το συνολικά κακό παιχνίδι του, ήταν και το ότι οι σημαντικοί του παίκτες όπως οι Πάστος, Κουνιαρέλλης και Κούτσας, βρέθηκαν σε κακή μέρα.

Το ντέρμπι ήταν από τα πιο ήσυχα που έχουμε παρακολουθήσει μεταξύ των δύο ομάδων τα τελευταία χρόνια, με τους Διονυσάτο, Δημάκη και το Μουτζούρη που μπήκε σαν αλλαγή να ξεχωρίζουν για τους νικητές. Αξιοσημείωτη η επιστροφή Σπετσιώτη στην Αγία Μαρίνα σαν αντίπαλος πια, με τον έμπειρο κίπερ να δέχεται τις φιλοφρονήσεις από τους μέχρι πρότινος συμπαίκτες και φίλους του.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey