Με τέρμα τα γκάζια ο Όλυμπος!

03/11/2012 - 19:14 Τελευταία τροποποίηση στις 03/11/2012 - 19:43

Ο Όλυμπος δεν είχε προβλήματα απέναντι στον Κεραυνό συντρίβοντάς τον με το εμφατικό 0-6, συνεχίζοντας μόνος πρώτος στην κούρσα για την ανάδειξη του φετινού πρωταθλητή. Την ίδια ώρα η Γέρα, πολύ πιο δύσκολα, αλλά ξεπερνώντας ένα πολύ σημαντικό εμπόδιο, κέρδισε με 0-1 τον Αιγέα στο Πλωμάρι, μένοντας σε απόσταση βολής από την κορυφή.

Μεγάλη νίκη που τον μπάζει ξανά στην τετράδα, πήρε ο Αετός, κερδίζοντας την πολύ καλή Άναξο. Σπουδαία νίκη στις καθυστερήσεις πήρε ο Παπανικολής Ερεσού, χάρις σε αυτογκόλ του Μπράκουλα, που χάρισε το «τρίποντο» στους Ερεσιώτες και λύγισε τα Λιοντάρια.

Ο Βύρωνας παίζοντας κατά διαστήματα πολύ καλό ποδόσφαιρο πήρε τη νίκη με 3-1 κόντρα στον Αλκιβιάδη, ενώ στη Θερμή, Θύελλα και Προοδευτική καίγονταν για βαθμούς αλλά τελικά έμειναν στο 0-0, αποτέλεσμα που δεν άφησε καμία από τις δύο ομάδες ικανοποιημένες…

Στα Πάμφιλα ο Όλυμπος προηγήθηκε στο 18’ με το Βουργουτζή που απλοποίησε την υπόθεση νίκη για τους πρωταθλητές. Στο 37’ ο Λαλάς από τα 11 βήματα έδωσε αέρα δύο τερμάτων στην ομάδα του και κάπου εκεί κρίθηκαν όλα. Η ομάδα της Αγιάσου συνήθισε το χωμάτινο αγωνιστικό χώρο, ο Κεραυνός έστειλε στο δοκάρι την καλύτερη ευκαιρία του και ο Λαλάς στο 65’ έκανε το 0-3 για να έρθει δύο λεπτά αργότερα ο νεαρός Αγριμάκης να κάνει το 0-4.  Ο Λαλάς που είχε κέφια, στο 75’ και στο 80’ έφτασε στα… τέσσερα προσωπικά του  τέρματα, καλύπτοντας και το κενό του Σεραφίγγου που δεν ήταν διαθέσιμος να αγωνιστεί.

Η Γέρα δεν ενθουσίασε με το παιχνίδι της απέναντι στον σκληρό Αιγέα, αλλά κέρδισε χάρη στη μεγάλη κλάση του Μαλακού, που με πολύ όμορφη ατομική ενέργεια και σουτ έξω από την περιοχή που κατέληξε στο «Γ» της εστίας του Πλωμαρίου, έκρινε την αναμέτρηση στο 65’. Λίγο αργότερα η συνοχή του Αιγέα που μέχρι εκείνο το σημείο ήταν εξαιρετική, χάλασε και ήρθε και η αποβολή του Χαλδέζου για να ρίξει τους γηπεδούχους οριστικά στο καναβάτσο… Η Γέρα πέρασε αλώβητη λοιπόν από μία δύσκολη έδρα και συνεχίζει το κυνήγι του Ολύμπου.

Με «χρυσό» σκόρερ του Μαρμαλέκα από τα 11 βήματα, ο Αετός εκτέλεσε την Άναξο στο 37’ και με αυτό το πολύ μεγάλο «διπλό», πλασαρίστηκε ξανά στην τετράδα! Η ομάδα του Γιώργου Κουτρομπίλα πήρε έτσι το ντέρμπι και μάζεψε μπόλικη ψυχολογία για τη δύσκολη συνέχεια!

Ο Βύρωνας με το νεαρό Δήμο να κεντρίζει τα βλέμματα όλων, κάνοντας εξαιρετική εμφάνιση και πετυχαίνοντας και δύο γκολ, πήρε τη νίκη απέναντι στον Αλκιβιάδη, που δεν μπόρεσε να διεκδικήσει κάτι καλύτερο από το παιχνίδι. Η ομάδα της Μόριας προηγήθηκε με 1-0 στο ημίχρονο και στην επανάληψη Δήμου και Χωματάς ανέβασαν το δείκτη του σκορ στο 3-0. Η ομάδα του Κάτω Τρίτους απλά πέτυχε το γκολ της τιμής σε αυτό το τελικό 3-1.

Ο Παπανικολής ήταν φλύαρος επιθετικά, τα Λιονταράκια δεν εκμεταλλεύτηκαν τις δικές τους καλές στιγμές και ήρθε η άτυχη στιγμή του Μπράκουλα στο 94’ που έστειλε άθελά του τη μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του, χαρίζοντας το πολύτιμο «τρίποντο» στους γηπεδούχους! Ο Παπανικολής μπροστά στο ένθερμο κοινό του, πήρε λοιπόν άλλη μία σημαντική - έστω και αγχωτική- νίκη και δείχνει αποφασισμένος να μείνει στην κατηγορία!

Μία κατηγορία που όσο συνεχίζεται η αφλογιστία τους, μόνο εξασφαλισμένη δεν είναι για Θύελλα και Προοδευτική που έμειναν στο 0-0 στη Θερμή και ταυτόχρονα κολλημένες στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας. Οι δύο ομάδες είχαν αρκετές χαμένες ευκαιρίες και το τελικό αποτέλεσμα δεν συμφέρει καμία από τις δύο…

8η Αγωνιστική
Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 0-3
Παπανικολής Ερεσού-Λιονταράκια 1-0
Βύρων Μόριας-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 3-1
Κεραυνός Αφάλωνα-Όλυμπος Αγιάσου 0-6
Άναξος-Αετός Λουτρών 0-1
Θύελλα Πηγής-Προοδευτική Σκ. Καλλονής 0-0
Αιγέας Πλωμαρίου-Αναγέννηση Γέρας 0-1


Σε 8 αγώνες Bαθμοί Γκολ
1. Όλυμπος Αγιάσου** 22
31-3
2. Αναγέννηση Γέρας 21 25-5
3. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 18
28-9
4. Αετός Λουτρών 15
10-10
5. Ατρόμητος Αγ. Μαρίνας
13 13-9
6. Βύρων Μόριας 12 10-13
7. Άναξος
10 7-8
8. Παπανικολής Ερεσού
10 10-15
9. Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους
8 7-16
10. Λιονταράκια 7 7-17
11.
Αιγέας Πλωμαρίου* 6 8-13
12. Κεραυνός Αφάλωνα
6 8-20
13. Θύελλα Πηγής 5 3-19
14. Προοδευτική Σκ. Καλλονής* 2 10-15

* Έχουν ένα μηδενισμό και -3 βαθμούς

 

** Έχει -2 βαθμούς λόγω ποινής της ΕΠΟ από την περσινή αγωνιστική περίοδο
 



ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey