Πήρε Σεραφίγγο η Γέρα!

27/01/2013 - 13:05 Τελευταία τροποποίηση στις 27/01/2013 - 13:33

Serafigkos_Olympos_Dikaios123Μία πολύ σημαντική μεταγραφή που μπορεί να χαρακτηριστεί και ως η «βόμβα» της χειμερινής περιόδου, ανακοίνωσε η Αναγέννηση Γέρας, αποσπώντας την υπογραφή του Βαγγέλη Σεραφίγγου!

Ο Σεραφίγγος που αποχώρησε από τους πρωταθλητές Λέσβου μετά το παιχνίδι με τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας στην Αγιάσο, έχοντας μία έντονη διαφωνία με τον προπονητή του Θοδωρή Παπαλόπουλο, ζητώντας ακολούθως την ελευθέρας του, δεν άργησε πολύ να βρει το νέο προορισμό του, δίνοντας μέσα στο Σαββατοκύριακο τα χέρια με τους ανθρώπους της Γέρας!

Ο δυναμικός επιθετικός με τον εκρηκτικό χαρακτήρα απασχόλησε στο διάστημα που κυκλοφορούσε… ελεύθερος τόσο τα μεταγραφικά του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας, όσο και του Αιολικού, αλλά τελικά τα βρήκε σε όλα με τους πρωτοπόρους της Αναγέννησης και δεν αποκλείεται αν ολοκληρωθούν και τα τυπικά μέσα στην εβδομάδα, να κάνει ντεμπούτο απέναντι στην παλιά του ομάδα, στο μεγάλο ντέρμπι με τον Όλυμπο στην Αγιάσο την ερχόμενη Κυριακή!

Με την απόκτηση του Σεραφίγγου, στη Γέρα ποντάρουν αφενός στην αποδυνάμωση του βασικού τους αντιπάλου που χάνει το δεύτερο σκόρερ της, αλλά κοιτώντας και πιο μακριά, στην ενίσχυσή τους και για τα ενδεχόμενα μπαράζ ανόδου στη μεγάλη Γ΄Εθνική αν εξασφαλιστεί βεβαίως βεβαίως ο εγχώριος τίτλος που είναι και ο βασικός στόχος της ομάδας!

Θυμίζουμε ότι ο Σεραφίγγος έγινε γνωστός στη Λέσβο από το επιτυχές πέρασμά του από ΑΕΛΚ και Διαγόρα στη Δ' Εθνική, ακολουθως έπαιξε με τη φανέλα της ΑΕΜ, ενώ τα τελευταία δύο χρόνια κατέκτησε ισάριθμους τίτλους με τον Όλυμπο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey