Απαγόρευση εισόδου σε Σημιτζή και Σανιδά

28/02/2013 - 16:15

Gera_Olympos_akyrwthen_goal_diamartyries2Η Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου τιμώρησε αυστηρά τους παράγοντες της Αναγέννησης Γέρας και του Αιγέα Πλωμαρίου, για τα όσα διαδραματίστηκαν μετά τη λήξη του μεταξύ τους αγώνα στον Παπάδο για την 21η Αγωνιστική, που βρήκε νικητές του γηπεδούχους με 2-1.

Σύμφωνα με τις αποφάσεις του αρμόδιου οργάνου, βάσει των αναγραφομένων στο Φύλλο Αγώνα και στην Έκθεση του Παρατηρητή, επιβλήθηκε ποινή απαγόρευσης εισόδου τους αγωνιστικούς χώρους στον Γρηγόρη Σημιτζή, παράγοντα της Αναγέννησης Γέρας, για 30 ημερολογιακές ημέρες (λήγει στις 27/3), κάτι που σημαίνει πως θα δει από τις κερκίδες τα επόμενα τρία ματς και θα μπορέσει να κάτσει ξανά στον πάγκο ως εκπρόσωπος της ομάδας την τελευταία αγωνιστική μέσα στα Λουτρά επί του Αετού. Να σημειωθεί ότι στον Γρηγόρη Σημιτζή επβλήθηκε επίσης χρηματικό πρόστιμο 50€ και στην ομάδα της Αναγέννηση Γέρας πρόστιμο ύψους 200€.

Στον Στέφανο Σανιδά, παράγοντα του Αιγέα Πλωμαρίου, η ποινή απαγόρευσης εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους με οποιαδήποτε ιδιότητα ανήλθε στις 20 ημέρες και λήγει στις 17/3. Επίσης, υπήρξαν ποινές και σε δύο ποδοσφαιριστές που σύμφωνα με το φύλλο αγώνα και την Έκθεση του Παρατηρητή συμμετείχαν στα επεισόδια. Πρόκειται για τον Χαλδέζο και τον Αζάμπι, οι οποίοι τιμωρήθηκαν με 40 και 20 ημέρες απαγόρευσης στους αγωνιστικούς χώρους, αντίστοιχα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey