Κυριακή πρωί στο Ενωσιακό ο τελικός!

10/04/2013 - 12:06 Τελευταία τροποποίηση στις 10/04/2013 - 12:30

Enosiako_Gipedo_Thermis1Στις 11 το πρωί της Κυριακής (14/4) θα διεξαχθεί ο τελικός μεταξύ των πρωταθλητών Λέσβου και Λήμνου για την ανάδειξη του υπέρ-πρωταθλητή του Νομού, που θα εκπροσωπήσει την ΕΠΣ Λέσβου στα μπαράζ ανόδου για τη νέα Γ' Εθνική.

Η διοργανώτρια αρχή αναγκάστηκε να προβεί σε έναν τέτοιο ορισμό, τόσο πρωί, ώστε να εξυπηρετηθεί συγκοινωνιακά η ομάδα του Κεραυνού Αγίου Δημητρίου που θα επιστρέψει ακτοπλοϊκώς στο γειτονικό νησί νωρίς το απόγευμα της ίδιας μέρας.

Ο τελικός θα διεξαχθεί στο Ενωσιακό Γήπεδο Θερμής και για το λόγο αυτό, μετατέθηκε η αναμέτρηση του Οδυσσέα Ελύτη με τον Αρίωνα Παλαιοκήπου για τη Β' Κατηγορία, η οποία ήταν προγραμματισμένη εκεί για την Κυριακή και τελικώς θα διεξαχθεί την Παρασκευή στις 17:00 με τη σύμφωνη γνώμη και των δύο ομάδων.

Αναγέννηση Γέρας και Κεραυνός Αγίου Δημητρίου θα μονομαχήσουν σε νοκ άουτ ματς για τον τίτλο, κάτι που σημαίνει ότι σε περίπτωση ισοπαλίας θα ακολουθήσει ημίωρη παράταση και αν το σκορ παραμένει ισόπαλο, η συμμετοχή στα μπαράζ ανόδου της νέας Γ' Εθνικής θα κριθεί στη διαδικασία των πέναλτι.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey