Διψάει για διάκριση η Αναγέννηση Γέρας

12/04/2013 - 11:24

Gera_Olympos_0-1_fasi7Ολοκληρώνει σιγά-σιγά την προετοιμασία της η Αναγέννηση Γέρας για το σπουδαίο τελικό με αντίπαλο τον Κεραυνό Αγίου Δημητρίου, που θα πραγματοποιηθεί την Κυριακή στις 11:00 στο Ενωσιακό Γήπεδο της Θερμής.

Ο αγώνας δεν κρίνει απλά τον τίτλο στην ΕΠΣ Λέσβου για τη σεζόν 2012-13, αλλά χαρίζει στο νικητή και το εισιτήριο συμμετοχής του στα μπαράζ ανόδου για τη νέα Γ' Εθνική, με αντιπάλους τους πρωταθλητές των ΕΠΣ Κυκλάδων, Σάμου και Χίου (Κανάρης Νενήτων).

Ο Νίκος Μάτας κρατά σε εγρήγορση τους παίκτες του και έτσι τα πανηγύρια από τη νίκη στα Λουτρά και την πρώτη θέση στο πρωτάθλημα σταμάτησαν την επόμενη κιόλας μέρα, όταν και οι παίκτες της Αναγέννησης επέστρεψαν στο γήπεδο ξεκινώντας την ακτινογραφία του πρωταθλητή Λήμνου.

Αγωνιστικά, ο προπονητής των Γεραγωτών πονοκεφαλιάζει για μια θλάση που ταλαιπωρεί τον Γιώργο Τσιταντίνο, ο οποίος παραμένει αμφίβολος. Ο Μάτας θα περιμένει μέχρι και την τελευταία στιγμή τον έμπειρο ποδοσφαιριστή, που πρόσφερε πολλές και σημαντικές λύσεις στη διάρκεια και της φετινής χρονιάς. Οι υπόλοιποι παίκτες είναι διαθέσιμοι για τον υπέρ-τελικό του Νομού και πανέτοιμοι για τη μεγάλη πρόκληση.

Αυτή θα είναι η δεύτερη φορά που η Αναγέννηση Γέρας θα βρεθεί σε έναν τέτοιο αγώνα, έχοντας πρότερη εμπειρία την επιτυχή κατάληξη των διπλών τελικών της σεζόν 2009-10, όταν κέρδισε τον Ηρακλή Ατσικής 2-1 εντός και 0-3 εκτός έδρας, κατακτώντας τον τίτλο. Βέβαια, την επόμενη χρονιά δε δήλωσε συμμετοχή στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα, ωστόσο φέτος οι Γεραγώτες και θέλουν και μπορούν να διεκδικήσουν την άνοδο στη νέα Γ' Εθνική, μέσω των νησιωτικών μπαράζ.

Διατητής του αγώνα ορίστηκε ο Παναγιώτης Βουρανής, με βοηθούς τους Μποντάκη και Κάντα. Παρατηρητής θα είναι ο Κυριάκος Πετρέλλης.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey