Πήρε Κ. Κουνιαρέλλη ο Διαγόρας!

10/07/2013 - 09:53 Τελευταία τροποποίηση στις 10/07/2013 - 13:03

kouniarellisΗ κολόνια αυτή κρατάει χρόνια! Κι αυτό γιατί σχεδόν κάθε καλοκαίρι τέτοια εποχή, μετά την πρώτη επιτυχημένη συνεργασία των δύο πλευρών το 2007 που καταξίωσε παράλληλα το Διαγόρα στις μεγάλες δυνάμεις του λεσβιακού ποδοσφαίρου, η ομάδα της Αγίας Παρασκευής και ο Κυριάκος Κουνιαρέλλης «φλερτάρουν» έντονα για μία ακόμη κοινή χρονιά.

Και αυτή η χρονιά εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, θα είναι η χρονιά που μας έρχεται, καθώς ο έμπειρος μέσος είπε το «ναι» στο Φώτη Αλεξανδρή και απομένουν πλέον τα τυπικά για την ανακοίνωση και επίσημα της μεταγραφής του Κουνιαρέλλη από τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας στην Αγία Παρασκευή.

Οι δύο πλευρές τα έχουν βρει σε όλα και το μόνο που καθυστερεί την ολοκλήρωση της μετακίνησης, είναι η φημολογούμενη επαναδραστηριοποίηση της οικογένειας Μανιάτη στα διοικητικά του Ατρομήτου.

Η οποία ωστόσο αφήνει αδιάφορο τον ίδιο τον ποδοσφαιριστή που ξεκαθαρίζει σε κάθε τόνο πως θέλει να παίξει φέτος σε υψηλό επίπεδο, κάνοντας πρωταθλητισμό υπό τις οδηγίες του Θοδωρή Παπαλόπουλου που εισηγήθηκε θερμά την απόκτησή του, από την πρώτη στιγμή που ανέλαβε ξανά προπονητής στο Διαγόρα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey