Νέο "μπαμ" με Χατζηκυριάκο ο Διαγόρας και ανανεώσεις!

20/07/2013 - 19:47 Τελευταία τροποποίηση στις 20/07/2013 - 20:11

Xatzikyriakos_Gustoso_SLΜε μία νέα δυναμική μεταγραφική αντεπίθεση, ο Διαγόρας εξασφάλισε την υπογραφή και του έμπειρου Κώστα Χατζηκυριάκου που αναμένεται να διαδραματίσει πρωταγωνιστικό ρόλο στην προσπάθεια της Αγίας Παρασκευής για την επιστροφή της στις εθνικές κατηγορίες, γυρίζοντας παράλληλα στη… βάση του και τον Παναγιώτη Σοφιάνη που αγωνίστηκε πέρυσι με την ομάδα μέχρι το πρώτο μισό της περιόδου.

Ο Κώστας Χατζηκυριάκος είναι μαζί με τους Βουργουτζή, Αγιακάτσικα και Κουνιαρέλλη η τέταρτη διαδοχικά «ηχηρή» μεταγραφή των Φώτη Αλεξανδρή και Χρυσόστομου Χατζηκυριαζή και το βιογραφικό του είναι γεμάτο από πρωταγωνιστικές παρουσίες σε πορείες πρωταθλητισμού στη Δ΄ και Γ΄ Εθνική.

Ο Πλωμαρίτης αριστερός μπακ-χαφ ξεκίνησε από τον Αιγέα Πλωμαρίου, αγωνίστηκε εν συνεχεία στη Γ΄ Εθνική με τον Αιολικό, διακρίθηκε με την ΑΕΛΚ στα ξεκινήματα της μεγάλης πορείας της από τη Δ΄ έως τη Γ΄ Εθνική για να επιστρέψει τα τελευταία χρόνια εκ νέου στον Αιολικό από τον οποίο αποχώρισε στα μισά της περσινής σαιζόν.

diagoras_atromitos_0-1_2011-12Επάνω του στο Διαγόρα ποντάρουν πολλά όπως και στον ταχύτατο Παναγιώτη Σοφιάνη που φέτος θέλει να κάνει μία μεγάλη χρονιά και να δικαιώσει τους ανθρώπους της Αγίας Παρασκευής που τον εμπιστεύτηκαν.  

Στη διοίκηση του Διαγόρα ωστόσο, τρίβουν τα χέρια τους από ικανοποίηση για την ανανέωση της παρουσίας τους στην ομάδα των Χρήστου Μουτζούρη, Κώστα Νερατζή και Στρατή Δελόλμα που πέρυσι είχαν γεμάτη σαιζόν διακρινόμενοι ειδικά στον πρώτο γύρο του πρωταθλήματος.

Στο Διαγόρα θα συνεχίσει και ο δυναμικός αμυντικός Αποστόλης Αντώναρος που θα ενισχύσει σημαντικά τα μετόπισθεν, ενώ επιστρέφει στη Λέσβο και ο τερματοφύλακας Κλεομένης Παπαλόπουλος για να αγωνιστεί υπό τις οδηγίες του πατρός του Θοδωρή.

Από τη διοίκηση τώρα της ομάδας τηρείται σιγή ιχθύος προς το παρόν μέχρι να κλείσουν άλλες τρεις τουλάχιστον σημαντικές μεταγραφές, που αναμένεται να προκαλέσουν κι αυτές αίσθηση. Ενδεχομένως μέσα στην εβδομάδα να υπάρξουν και οι σχετικές ανακοινώσεις, όταν ολοκληρωθούν επιτυχώς οι διαπραγματεύσεις.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey