"Πρώτη" και Αγιασμός για Διαγόρα στις 18:30

22/07/2013 - 11:56 Τελευταία τροποποίηση στις 22/07/2013 - 13:33

Diagoras_prosoxi_dagkwnei_panoΠρώτη συγκέντρωση για τη νέα αγωνιστική περίοδο στο Διαγόρα, με τους ποδοσφαιριστές, το τεχνικό τιμ, τη διοίκηση και τους φιλάθλους να δίνουν ραντεβού στο Γήπεδο της Αγίας Παρασκευής στις 18:30.

Εκεί θα πραγματοποιηθεί ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη της χρονιάς και αμέσως μετά η ομάδα θα κάνει την πρώτη της προπόνηση υπό τις οδηγίες του νέου της τεχνικού, Θοδωρή Παπαλόπουλου. Στο πλευρό του έμπειρου κόουτς, θα βρίσκεται φέτος ως βοηθός ένας γνώριμος προπονητής, ο νεαρός πλην όμως φιλόδοξος Τάσος Σπύρου, ο οποίος πήρε πέρυσι το "βάπτισμα" στους πάγκους της Α' Κατηγορίας, έχοντας μια αξιόλογη παρουσία στο πρωτάθλημα με την ομάδα της Αγίας Παρασκευής.

Στο γήπεδο αναμένεται να βρεθούν όλα τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του Διαγόρα, αλλά και αρκετός κόσμος που θα θέλει σίγουρα να ενισχύσει με το χειροκρότημά του τη νέα αρχή που επιχειρείται στην ομάδα, προσδοκώντας σε μια χρονιά γεμάτη επιτυχίες.

Από τη διοίκηση της ομάδας τώρα, χθες το βράδυ ανακοινώθηκε η ανανέωση της συνεργασίας με τους Ζαχαρία Χατζέλη και Γιώργο Τσομπανέλη, όπως και η επιστροφή του Βασίλη Πιτσούλη που πέρυσι αγωνίστηκε ως δανεικός στον Καραβαγγέλη Στύψης.

Παράλληλα η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ήρθε σε συμφωνία με τον Γιώργο Αναιρούση που επιστρέφει στη Λέσβο και αποτελεί ελπιδοφόρα περίπτωση ποδοσφαιριστή, τον Γρηγόρη Τριανταφύλλου που αγωνίστηκε στο ξεκίνημα πέρυσι με την Κ20 της ΑΕΛΚ και έκανε εξαιρετικό Β' γύρο στην Προοδευτική Σκάλας Καλλονής, καθώς και με τον τερματοφύλακα Μιχάλη Βογιατζή, που υπερασπιζόταν μέχρι πέρυσι τα δοκάρια της "Πρόο". Και οι τρεις περιπτώσεις αποτελούν σημαντικές λύσεις στα χέρια του Θοδωρή Παπαλόπουλου, ο οποίος ωστόσο αναμένει και νέες αφίξεις ποδοσφαιριστών τις επόμενες ημέρες!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey