"Πρώτη" Διαγόρα με τον πήχη ψηλά και τη μπάλα... χαμηλά!

23/07/2013 - 12:41 Τελευταία τροποποίηση στις 23/07/2013 - 13:45

diagoras_agiasmos_2013Και η επίσημη «πρώτη» του Διαγόρα είναι γεγονός, με την ομάδα να πραγματοποιεί χθες το απόγευμα στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής και τον Αγιασμό ενόψει της νέας φιλόδοξης χρονιάς που πρόκειται να ξεκινήσει, να παρουσιάζει τα μεταγραφικά της αποκτήματα και να οριοθετεί τους στόχους της φετινής μάχης που φτάνουν στην κατάκτηση της κορυφής.

Παρών στην πρώτη συνάντηση του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο Πρόεδρος της ομάδας Φώτης Αλεξανδρής, αλλά και οι συνεργάτες του που «τρέχουν» τις υποθέσεις της ομάδας στο πλευρό του, Χρυσόστομος Χατζηκυριαζής, Στρατής Σταμπουλής, Χριστόφορος Λιακάκος που ευχήθηκαν στους παίκτες και στην τεχνική ηγεσία του Θοδωρή Παπαλόπουλου να εκπληρωθούν οι φιλοδοξίες στο νέο ενδιαφέρον πρωτάθλημα.

papalopoulos_diagorasΟμιλία προς τους ποδοσφαιριστές πέραν των διοικούντων, πραγματοποίησε και ο Θοδωρής Παπαλόπουλος ο οποίος ζήτησε σκληρή δουλειά, μέσω της οποίας θα επιτευχθεί και η εκπλήρωση των στόχων της ομάδας.

Φυσικά μαζί μετά τον Αγιασμό που έγινε παρουσία και φιλάθλων της ομάδας, άρχισαν και τα «βάσανα» των ποδοσφαιριστών που ξεκίνησαν με τρέξιμο την καλοκαιρινή προετοιμασία για να παρουσιαστούν πανέτοιμοι στην πρεμιέρα των αγωνιστικών τους υποχρεώσεων.

Αξίζει να σημειωθεί ότι στη χθεσινή πρώτη συνάντηση της ομάδας, ανακοινώθηκαν άλλες δύο μεταγραφικές κινήσεις. Αυτή του Χάρη Μαραγκού που πέρυσι αγωνιζόταν με τη φανέλα της Προοδευτικής και του Κώστα Φιλιανού από την Άναξο. Μέχρι το τέλος της εβδομάδας ωστόσο αναμένονται μία με δύο ακόμη μεταγραφές, με τη μία μάλιστα να παραπέμπει όπως όλα δείχνουν σε… «μπαμ»!

diagoras_trainingalexandris_fotis

(Οι φωτογραφίες έχουν παραχωρηθεί από το group του Διαγόρα στο facebook "ΔΙΑΓΟΡΑΣ Αγίας Παρασκευής 1969")

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey