Ξεκινούν προετοιμασία τα Λιονταράκια

26/07/2013 - 11:31 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2013 - 12:01

Spanos_Lakis_SL1Στην τελική ευθεία μπαίνουν τα Λιονταράκια, εν όψει της έναρξης της καλοκαιρινής προετοιμασίας του συλλόγου, η πρεμιέρα της οποίας ορίστηκε για την 1η Αυγούστου.

Ο Βαγγέλης Σπανός θα έχει φέτος στο πλευρό του τον Κώστα Καραμανώλη, σε μια μεταβατική χρονιά, κατά την οποία η ομάδα θα προσπαθήσει να επαναλάβει το περσινό της κατόρθωμα, αποφεύγοντας τις θέσεις υποβιβασμού από την Α' Κατηγορία.

Από τα Λιονταράκια αποχώρησαν αρκετοί παίκτες το τελευταίο διάστημα, αφού ομάδες με υψηλότερους στόχους ρίχνουν κάθε καλοκαίρι "κλεφτές ματιές" στο ρόστερ του συλλόγου. Δείγμα του ότι η μεθοδική δουλειά που γίνεται στις προπονήσεις, δημιουργεί τις προϋποθέσεις ώστε να μεταγραφούν οι ταλαντούχοι παίκτες σε αυτές. Βερβέρης και Ζαραδούκας θα ενισχύσουν φέτος τον Αιολικό, ενώ κοντά στην ΑΕΛΚ Κ20 είναι ο Άρης Λαμπράκης.

Ωστόσο, η ομάδα της Μυτιλήνης πραγματοποίησε και την πρώτη της μεταγραφή για τη φετινή περίοδο, αποκτώντας τον Άκη Κοντούλη από τη Χίο, που έρχεται στη Λέσβο για τις σπουδές του. Στα Λιονταράκια δε βιάζονται, εκτιμώντας πως υπάρχει αρκετός χρόνος για προσθήκες και ενίσχυση του έμψυχου δυναμικού, έχοντας φυσικά και μια μεγάλη δεξαμενή παικτών από τις ακαδημίες του συλλόγου.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey