Τη Δευτέρα η "πρώτη" της Προοδευτικής

26/07/2013 - 12:08 Τελευταία τροποποίηση στις 26/07/2013 - 12:11

proodeytiki_faneles_apodytiria1Τη Δευτέρα 29 Ιουλίου, η Προοδευτική Σκάλας Καλλονής πραγματοποιεί την «πρώτη» συνάντησή της, ξεκινώντας έτσι την καλοκαιρινή της προετοιμασία για τη δύσκολη νέα χρονιά που έρχεται.

Υπό τη νέα διοίκηση του «Ιβάν» Καραθανάση και υπό την τεχνική ηγεσία του Θοδωρή Γιακαλή η «Πρόο» έχοντας ακόμα ανοιχτά μεταγραφικά μέτωπα, θέλει φέτος να πάρει τη θέση που της αξίζει στο πρωτάθλημα, που σαφέστατα δεν είναι μία από εκείνες της μάχης του υποβιβασμού των προηγούμενων ετών.

Στην ομάδα της Σκάλας υπάρχει αισιοδοξία ενόψει της νέας σαιζόν και ένα πολύ όμορφο κλίμα. Παρά το ότι έφυγαν σημαντικοί παίκτες, οι δυνατότητες της ομάδας παραμένουν μεγάλες και στη διοίκηση ποντάρουν πολλά και στην παρουσία του Θοδωρή Γιακαλή στον πάγκο.

Στα μεταγραφικά τώρα, η «Πρόο» παρά το ότι παραχώρησε το Βογιατζή στο Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, εντούτοις έχει κατορθώσει να συνθέσει μία εξαιρετική τριάδα κάτω από τα δοκάρια.

Που αποτελείται από τους Λάμπρο Κανλή (Αίαντα Μυτιλήνης), Νίκο Μαλλή και Φώτη Κουμέλλη, που είναι ελπιδοφόροι τερματοφύλακες και θα συναγωνιστούν έντονα για τη θέση του βασικού. Από εκεί και έπειτα, η Προοδευτική εξασφάλισε τη μεταγραφή του ταλαντούχου νεαρού Αχιλλέα Κατσαρού που πέρυσι ανήκε στον Αιολικό.

Τις επόμενες ημέρες μάλιστα αναμένονται και νέες ανακοινώσεις μεταγραφών από την ομάδα της Σκάλας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey