Πήρε Τσολάκη ο Βύρωνας!

02/08/2013 - 12:15 Τελευταία τροποποίηση στις 02/08/2013 - 12:17

Tsolakis_Nikos_Navagio1Δούλεψε σκληρά από πριν το καλοκαίρι για να παρουσιαστεί καταρχήν αξιοπρεπής στο 3rd 6x6 SportLesvos.gr Tournament, που πραγματοποιήθηκε στα γήπεδα της Νεάπολης, πριν λίγες εβδομάδες.

Στην πορεία όμως είδε πως ξαναβρήκε τα πατήματά του (σ.σ. όπως το είδαν και πολλοί συμπαίκτες και αντίπαλοί του) και αποτέλεσμα αυτού ήταν να οδηγήσει την ομάδα στην οποία αγωνιζόταν το «Auto Garage» στον τελικό της διοργάνωσης, αποκλείοντας στην πορεία πολλά από τα φαβορί για την κατάκτηση του τίτλου!

Ο Νίκος Τσολάκης ήταν από τους πρώτους σκόρερς του τουρνουά και η αντίστροφη μέτρηση για τον ίδιο για την επιστροφή του με αξιώσεις στα τοπικά πρωταθλήματα είχε ήδη ξεκινήσει.

Ο Βύρων Μόριας προσέγγισε τον ικανό σκόρερ και πριν λίγες ημέρες οι δύο πλευρές ήρθαν σε συμφωνία για συνεργασία στη σεζόν που έρχεται. Θυμίζουμε πως ο Τσολάκης στο παρελθόν αγωνιζόταν επί σειρά ετών με τη φανέλα της Θύελλας Πηγής, αποτελώντας έναν από τους πιο πιστούς "κανονιέρηδες" στην ερωτική τους σχέση με τα αντίπαλα δίχτυα.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey