Εργομετρικά στον Οδυσσέα Ελύτη!

09/08/2013 - 13:36

Ergometrikes_Eksetaseis1Από εργομετρικές εξετάσεις πέρασαν όλοι οι ποδοσφαιριστές του Οδυσσέα Ελύτη, μια κίνηση που αναμφίβολα σπανίζει στους συλλόγους, που συμμετέχουν στα τοπικά πρωταθλήματα της Λέσβου.

Οι άνθρωποι του Οδυσσέα Ελύτη ήρθαν σε επαφή με τη "Life-Ergo" από την Αθήνα, με έδρα το Ολυμπιακό Στάδιο, και τους Εργοφυσιολόγους Νίκο Δρακογιαννόπυλο, Σπύρο Μαχαίρα και Γιάννη Δημητρίου, οι οποίοι βρέθηκαν στη Μυτιλήνη για δύο ημέρες και έκαναν αναλυτικές εξετάσεις στους παίκτες των νεοφώτιστων της Α' Κατηγορίας.

Οι ειδικοί αναλυτές χώρισαν σε γκρουπ τους ποδοσφαιριστές και έκαναν διαδοχικά μετρήσεις τόσο στο γυμναστήριο "Oxygen Fitness", όσο και στο γήπεδο των Δικαστηρίων, με ραντάρ ταχύτητας. Παράλληλα, όλοι οι παίκτες υποβλήθηκαν σε αιματολογικές και καρδιολογιές εξετάσεις στο Εργαστήριο "Ασκληπιός".

Τα αποτελέσματα ήταν εξαιρετικά και σύμφωνα με τα λεγόμενα των γιατρών, αντίστοιχα ομάδων της Γ' Εθνικής και για μερικούς ποδοσφαιριστές ακόμα και Football League, δείγμα πως στην ομάδα της Μυτιλήνης δουλεύουν με πρόγραμμα και μεθοδικότητα σε κάθε ηλικία.

 

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey