Έπιασαν τόπο οι πρώτες βοήθειες στην Ανεμώτια!

09/08/2013 - 14:04 Τελευταία τροποποίηση στις 09/08/2013 - 14:19

first_aid3Σεμινάριο πρώτων βοηθειών στην Ανεμώτια, πραγματοποίησε η Υγειονομική Επιτροπή της ΕΠΣ Λέσβου μετά το τέλος μιας προπόνησης του τοπικού Ατρομήτου πριν λίγες μέρες και μάλιστα η εκμάθηση των βασικών ενεργειών σε έκτακτη ανάγκη, έπιασε άμεσα τόπο.

Το περασμένο Σάββατο (2/8) βρέθηκαν στο "Μιζεργκάν" ο φυσιοθεραπευτής Λάμπρος Σταθάκης, μαζί με εκπροσώπους της ΕΠΣΛ και συγκεκριμένα τον Αντιπρόεδρο Χάρη Καλλία, το μέλος του ΔΣ Λεωνίδα Σταυρινό και το αναπληρωματικό μέλος του ΔΣ Γιάννη Πίννη.

Ο κ. Σταθάκης παρουσίασε αναλυτικά βασικές γνώσεις για πρώτες βοήθειες σε περίπτωση τραυματισμού και μάλιστα o Βασίλης Ιντζές, ένας από τους παίκτες του Ατρομήτου που παρακολούθησε το σεμινάριο, χρειάστηκε το ίδιο κιόλας βράδυ να κάνει πρακτική εξάσκηση όλα όσα έμαθε, βοηθώντας τρυματισμένο οδηγό στη διασταύρωση της Αγίας Παρασκευής, σε σοβαρό τροχαίο ατύχημα.

Σε ανακοίνωσή της η διοίκηση του Ατρομήτου Ανεμώτιας ευχαριστεί θερμά τους ανθρώπους της ΕΠΣ Λέσβου, που βρέθηκαν στην Ανεμώτια για το συγκεκριμένο σεμινάριο πρώτων βοηθειών. Τονίζει παράλληλα, πως τέτοιες προσπάθειες είναι αξιέπαινες και χρειάζεται να πραγματοποιούνται συχνά, για το καλό όλων μας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey