Φιλική νίκη του Διαγόρα επί της "Πρόο"

11/08/2013 - 19:25 Τελευταία τροποποίηση στις 11/08/2013 - 19:36

diagorasagiasparaskevis_gipedokerkidaΈνα από τα πρώτα τους φιλικά προετοιμασίας έδωσαν χθες στο γήπεδο της Αγίας Παρασκευής, ο Διαγόρας με την Προοδευτική Σκάλας Καλλονής. Θοδωρής Παπαλόπουλος και Θοδωρής Γιακαλής είχαν την ευκαιρία να δουν τους ποδοσφαιριστές τους να αγωνίζονται σε συνθήκες αγώνα μετά από 10 περίπου ημέρες προετοιμασίας και να αρχίσουν σιγά σιγά και το «μοντάρισμα» των 11άδων τους ενόψει της έναρξης των επίσημων υποχρεώσεων.

Ο Διαγόρας αποδεικνύοντας και στην πράξη πως φέτος έχει και βάθος πάγκου με πληθώρα επιλογών και ποιότητα, μπροστά στο κοινό του που έδωσε δυναμικό «παρών», πήρε τη νίκη με σκορ 4-1.

Ο Θοδωρής Παπαλόπουλος σε αυτό το στάδιο της προετοιμασίας χρησιμοποίησε δύο 11άδες, μία σε κάθε ημίχρονο για να δώσει τη δυνατότητα να πάρει χρόνο συμμετοχής όλο το ρόστερ του.

Ο Τσομπανέλλης ήταν εκείνος που άνοιξε το σκορ στο 7’ για να έρθει στο 15΄ο Μαραγκός να διαμορφώσει το 2-0.

Η Προοδευτική μείωσε σε 2-1 στα μέσα του πρώτου μέρους με το νέο μεταγραφικό της απόκτημα τον Ηλία Ράπτη που μεταγράφηκε στους Σκαλιώτες από το Αγρίνιο και τον Αμφίλοχο Αιτωλοακαρνανίας και άφησε υποσχέσεις.

Στην επανάληψη ο Διαγόρας που είχε την υπεροχή έφτασε στο 3-1 με τον Κώστα Νερατζή και ο Μουτζούρης στο 65΄έγραψε το τελικό 4-1.

Παπαλόπουλος και Γιακαλής έμειναν ικανοποιημένοι σε γενικές γραμμές από αυτό που είδαν από τις ομάδες τους αν και γνωρίζουν πως ακόμη βρίσκονται στην αρχή της προετοιμασίας τους και έχουν το χρόνο για να μεταδώσουν τα στοιχεία που θέλουν στις ομάδες τους στο επόμενο διάστημα.

Για το Διαγόρα δε, το ερχόμενο Σαββατοκύριακο όπου θα μεταβεί στη Χίο για μία σειρά φιλικών με τοπικές ομάδες του νησιού, θα υπάρξει η δυνατότητα για την εξαγωγή ασφαλέστερων συμπερασμάτων. Και η κίνηση αυτή της διοίκησης για την πραγματοποίηση φιλικών εκτός νησιού, αποδεικνύει και στην πράξη πως στην Αγία Παρασκευή έχουν υψηλούς στόχους για φέτος και φιλοδοξία.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey