"Πεντάσφαιρος" ΑΙΟ στο φιλικό με τον Όλυμπο

11/08/2013 - 21:30 Τελευταία τροποποίηση στις 11/08/2013 - 22:33

Aiolikos_AELK_K20_2-3_3Αποδίδοντας κατά διαστήματα  καλό ποδόσφαιρο, με καλή κυκλοφορία της μπάλας και δημιουργία πολλών ευκαιριών, ο Αιολικός νίκησε με 5-0 τον Όλυμπο, σε φιλικό παιχνίδι προετοιμασίας των δύο ομάδων που δόθηκε το απόγευμα στο «Χριστοφίδειο» της Αγιάσου.

Οι δύο ομάδες έδωσαν την ευκαιρία σε όλους τους παίκτες τους να αγωνιστούν στο χρήσιμο 90λεπτο και για τους δύο προπονητές και να δώσουν την ευκαιρία «ξεμουδιάσματος» μετά από τις συνεχείς προπονήσεις.

Για τον Αιολικό το τεστ ήταν σημαντικό δεδομένου πως πέρασε από μία μικρή κρίση το προηγούμενο διάστημα της προετοιμασίας με τη γνωστή αλλαγή στην τεχνική ηγεσία, ενώ για τον Όλυμπο ένα δυνατό παιχνίδι που θα έβαζε σε συνθήκες ντέρμπι τη νέα ανανεωμένη ομάδα που χτίζει στη φετινή σαιζόν.

Ο Μαλακός άνοιξε το σκορ για τον Αιολικό, με τον Θεαγένη Διονυσάτο να διαμορφώνει το 0-2 του πρώτου μέρους της αναμέτρησης.

Ο Αιολικός που ήταν καλύτερος και είχε όρεξη να παίξει επιθετικά, ο Λαλάς σκόραρε εις βάρος της πρώην ομάδας του για το 0-3 και οι Γκιάτα – Σαμπάνης έγραψαν το τελικό 0-5.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey