Ετοιμάζεται για Χίο ο Διαγόρας

16/08/2013 - 13:52 Τελευταία τροποποίηση στις 16/08/2013 - 15:38

Diagoras_Agias_Paraskevis_filiko_ProodeytikiΣτο γειτονικό νησί της Χίου θα μεταβεί ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής το Σαββατοκύριακο για να συμμετάσχει στο τουρνουά ποδοσφαίρου που διοργανώνει ο Ποσειδώνας Καρδαμύλων, με τη συμμετοχή ακόμα δύο ομάδων της Α' Κατηγορίας στο τοπικό πρωτάθλημα.

Συγκεκριμένα, η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου, εκτός από τους οικοδεσπότες, θα τεθεί αντιμέτωπη με τον Ηρακλή Θυμιανών, αλλά και με μια παλιά γνώριμη τη Δάφνη Δαφνώνα. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής θα δώσει έτσι κάποια δυνατά παιχνίδια, τεστάροντας τις δυνάμεις της λίγο πριν την επίσημη έναρξη των υποχρεώσεών της στις διοργανώσεις της ΕΠΣ Λέσβου. Παράλληλα, για την επόμενη εβδομάδα προγραμματίζεται αντίστοιχη επίσκεψη των Χιωτών στο νησί μας, σε ακόμα ένα τουλάχιστον δυνατό φιλικό προετοιμασίας, αυτή τη φορά στην Αγία Παρασκευή.

Να σημειωθεί, ότι η Δάφνη Δαφνώνα έχει βρεθεί ξανά στο δρόμο του Διαγόρα στο Περιφερειακό Πρωτάθλημα τη σεζόν 2007-08 και μάλιστα εκείνο το καλοκαίρι είχε συμμετάσχει ως εκπρόσωπος της Χίου στη Δ' Εθνική, στο τουρνουά που είχε πραγματοποιηθεί στο Στάδιο "Κώστας Κεντέρης", μεταξύ Διαγόρα Αγίας Παρασκευής, Αιολικού και ΑΕΛΚ.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey