Πρόκριση στα πέναλτι για Διαγόρα

18/08/2013 - 11:05 Τελευταία τροποποίηση στις 18/08/2013 - 14:17

Diagoras_Ag_Paraskevis_2013_14Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής βρίσκεται στη Χίο από χθες, για τη συμμετοχή του στο ποδοσφαιρικό τουρνουά που διοργανώνει ο Ποσειδώνας Καρδαμύλων, με τη συμμετοχή επίσης του Ηρακλή Θυμιανών και της Δάφνης Δαφνώνα.

Οι αγώνες είναι κανονικής διάρκειας, δύο ημιψρόνων των 45 λεπτών, χωρίς παράταση και σε περίπτωση ισοπαλίας, ακολουθεί η διαδικασία των πέναλτι.

Η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου αντιμετώπισε τη Δάφνη Δαφνώνα σε ένα πολύ δυνατό ματς, το οποίο παρακολούθησε πολύς κόσμος στο γειτονικό νησί. Ο Διαγόρας ήταν καλύτερος στο πρώτο 45λεπτο, έχοντας την υπεροχή στη μεσαία γραμμή. Δημιούργησε μάλιστα κάποιες καλές ευκαιρίες, ωστόσο λόγω της απουσίας των Μαραγκού και Φιλιανιού από την επιθετική γραμμή, του έλειψε το εύκολο γκολ στην τελική προσπάθεια.

Στην επανάληψη η Δάφνη ανέβασε κατακόρυφα την απόδοσή της και πίεσε την ομάδα της Αγίας Παρασκευής. Ο Παπαλόπουλος δοκίμασε πρόσωπα και σχήματα, κάνοντας αρκετές αλλαγές μετά τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα και το τελευταίο σφύριγμα βρήκε τις δύο ομάδες ισόπαλες χωρίς τέρματα (0-0). Ακολούθησαν πέναλτι, στα οποία οι Διαγορίτες αποδείχθηκαν περισσότερο ψύχραιμοι, παίρνοντας την πρόκριση στον τελικό με σκορ 4-3.

Εκεί, θα αντιμετωπίσει τον οικοδεσπότη Ποσειδώνα Καρδαμύλων, που στον άλλο ημιτελικό επικράτησε του Ηρακλή Θυμιανών με σκορ 2-0. Ο αγώνας θα ξεκινήσει στις 18:30.

Αξίζει να σημειωθεί, ότι η διοργάνωση του τουρνουά είναι εξαιρετική, έχοντας αφήσει ενθουσιασμένους τους ανθρώπους του Διαγόρα, οι οποίοι αν και θα ήθελαν να ανταποδώσουν άμεσα τη φιλοξενία, θα χρειαστεί να περιμένουν λόγω του πιεσμένου αγωνιστικού τους προγράμματος. Η σκέψη για ένα ακόμα φιλικό με ομάδα της Χίου, πριν την επίσημη πρεμιέρα του Διαγόρα, εγκαταλείφθηκε λόγω του ματς Κυπέλλου με την Προοδευτική Σκ. Καλλονής.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey