Στείρος επιθετικά ο τροπαιούχος o Διαγόρας!

18/08/2013 - 23:01 Τελευταία τροποποίηση στις 18/08/2013 - 23:32

Diagoras_Dafni_Xios1Ο Διαγόρας Αγίας Παρασκευής κατέκτησε το τουρνουά που διοργανώθηκε στη Χίο στη μνήμη του Γ. Μπουρέκα, με τη συμμετοχή της Δάφνης Δαφνώνα, του Ηρακλή Θυμιανών και του οικοδεσπότη Ποσειδώνα Καρδαμύλων.

Μπορεί η ομάδα του Θοδωρή Παπαλόπουλου για ακόμα ένα ματς να μη σκόραρε, όμως είχε κατά διαστήματα πολύ καλή απόδοση και δημιούργησε αρκετές φάσεις μπροστά από την εστία του Ποδειδώνα, δείχνοντας πως έχει δημιουργικές ικανότητες και πως είναι θέμα χρόνου να βρει τις λύσεις στη γραμμή κρούσης.

Το ματς έληξε ισόπαλο 0-0, όπως και ο ημιτελικός με αντίπαλο τη Δάφνη Δαφνώνα, με τις δύο ομάδες να οδηγούνται στην ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι για την ανάδειξη του τροπαιούχου. Εκεί, ο Διαγόρας αποδείχιθηκε ξανά πιο εύστοχος και πήρε τη νίκη γοήτρου.

Αμέσως μετά, οι διοργανωτές απένειμαν το κύπελλο στους παίκτες της ομάδας της Αγίας Παρασκευής, με το φίλαθλο κόσμο στις κερκίδες του Γηπέδου Καρδαμύλων να χειροκροτεί θερμά, σε μια πολύ όμορφη στιγμή. Αξίζει να σημειωθεί επίσης, ότι αρκετοί ήταν και οι φίλοι του Διαγόρα που ταξίδεψαν στο γειτονικό νησί, παρακολουθώντας τα φιλικά της ομάδας.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey