Ενθαρρυντικά στοιχεία ο νέος Όλυμπος!

20/08/2013 - 11:18

Olympos_Gera_Xristodoulou_taklinΣτην Αγιάσο, η φετινή χρονιά δε θα έχει στόχους πρωταθλητισμού και αυτό έχει απελευθερώσει παίκτες, τεχνική ηγεσία και διοίκηση, που προσπαθούν να πετύχουν όσο το δυνατό πιο ομαλά τη μετάβαση στη νέα εποχή.

Με τον Προκόπη Τσαμπλάκο πλέον στο τιμόνι της διοίκησης, πλαισιωμένο από ένα σοβαρό και ισχυρό συμβούλιο, ο Όλυμπος Αγιάσου θέλει, μπορεί και θα είναι για μια ακόμα φορά ανταγωνιστικός, στοχεύοντας σε ένα καλό πλασάρισμα στη βαθμολολογία της Α' Κατηγορίας. Αυτό εξάλλου δηλώνει στο "SL" και ο προπονητής του συλλόγου Στρατής Αλεξίου, ο οποίος ανέλαβε τα ηνία μετά τη λύση της συνεργασίας των Αγιασωτών με τον Θοδωρή Παπαλόπουλο.

"Έχουμε τη στήριξη της νέας διοίκησης. Ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου βοηθούν όσο μπορούν, είναι πολύ κοντά στην ομάδα και παρέχουν τις κατάλληλες συνθήκες για τη δημιουργία μιας καλής ομάδας", τονίζει ο κόουτς του Ολύμπου, ο οποίος στάθηκε επίσης στις μεταγραφικές προσθήκες και τις επιστροφές έμπειρων παικτών στην ομάδα του χωριού τους. "Για τον Όλυμπο η ανανέωση της συνεργασίας με τον Γρηγορη Χριστοδούλου ήταν σα μεταγραφή. Παράλληλα αποκτήθηκαν ο Βασίλης Καλλιμαντζέρος και ο Γιώργος Κομνηνάκης, ο Στρατης Λουπέλλης, ο Ραφαήλ και ο Λευτέρης Κουκούλης. Η ομάδα διαθέτει ποιοτικούς παίκτες και σε αυτούς πρέπει να προσθέσουμε αρκετούς ντόπιους, που πήραν ξανά μια θέση στο δυναμικό του Ολύμπου, έχοντας όρεξη, διάθεση και πάθος για διάκριση".

Να σημειωθεί ότι ο Όλυμπος επικράτησε του Ατρομήτου Αγίας Μαρίνας με σκορ 3-1 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Χριστοφίδειο" της Αγιάσου, ενώ πριν το ματς κυπέλλου με αντίπαλο το Μεσότοπο, ο Στρατής Αλεξίου θα μοιράσει χρόνο συμμετοχής στους παίκτες σε ένα ακόμα φιλικό, με τον Ατρόμητο ανεμώτιας αυτή τη φορά, ενώ ίσως κλειστεί ένα ακόμα την Πέμπτη σε ξερό γήπεδο, ώστε να συνηθίσουν οι παίκτες στις συνθήκες που θα συναντήσουν στο Μεσότοπο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey