"Πακέτο" οι Δελόλμες στον Ατρόμητο;

03/09/2013 - 19:40 Τελευταία τροποποίηση στις 03/09/2013 - 21:50

Delolmas_Anagennisi_Geras1Όπως σας είχε ενημερώσει ήδη από τη Δευτέρα η «Ρεβάνς των Σπορ», ο μέχρι πρότινος αρχηγός του Διαγόρα Στρατής Δελόλμας, αποτελεί παρελθόν από την ομάδα της Αγίας Παρασκευής, χωρίς ακόμη να έχει τοποθετηθεί για αυτό το «ξαφνικό» διαζύγιο ούτε ο ίδιος, αλλά ούτε και η ομάδα του.

Το μόνο δεδομένο αυτή τη στιγμή είναι πωdelolmas stratisς μετά το τελευταίο σφύριγμα της λήξης του αγώνα Κυπέλλου απέναντι στον Αιολικό στο Δημοτικό Στάδιο Μυτιλήνης, ο «Δέλο» ζήτησε σύμφωνα με πληροφορίες την ελευθέρας του με τη διοίκηση της ομάδας να του την παραχωρεί την επόμενη μέρα χωρίς προβλήματα.

Ο έμπειρος μέσος που δεν αποκλείεται να εξέφρασε δυσαρέσκεια για το ότι δεν πήρε μεγάλο χρόνο συμμετοχής στο ντέρμπι από τον προπονητή του, φαίνεται πως είναι από προχθές σε συζητήσεις με τον Ατρόμητο Αγίας Μαρίνας, ομάδας όπου πραγματοποιεί προπονήσεις το τελευταίο διάστημα και ο αδελφός του Παναγιώτης.

Οι ενδείξεις λοιπόν δείχνουν πως τα αδέλφια Δελόλμα θα οδεύσουν «πακέτο» προς τον Ατρόμητο, με το μόνο που απομένει να είναι η επίσημη ανακοίνωσή τους…

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey