Πρεμιέρα με εξάρα για τον Αιολικό!

07/09/2013 - 20:58 Τελευταία τροποποίηση στις 07/09/2013 - 21:26

Proo_Aiolikos_0-6_Vamvouklis_MalakosΝικηφόρο ήταν το ξεκίνημα του Αιολικού στο πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας, στην επιστροφή του στο τοπικό μετά από 13 συνεχόμενα χρόνια στις εθνικές κατηγορίες.

Η ομάδα του Γιώργου Κομνηνού επικράτησε με 0-6 της Προοδευτικής, σε αγώνα που διεξήχθηκε στο ξερό γήπεδο της Σκάλας Καλλονής, παρουσία περίπου 200 φιλάθλων και των δύο ομάδων, οι οποίοι δημιούργησαν εξαιρετική ατμόσφαιρα σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης.

Ο Αιολικός προηγήθηκε με τη σέντρα, όταν ο Τόλης Λαλάς εκμεταλλεύθηκε λάθος απομάκρυνση των παικτών της "Πρόο" μετά από κόρνερ, πλασάροντας από κοντά για το 0-1. Ο ίδιος παίκτης ανέβασε το δείκτη του σκορ με τη συμπλήρωση 20 λεπτών, ύστερα από λάθος συνεννόηση έξω από την περιοχή αμυντικού και τερματοφύλακα. Χωρίς να περάσουν δύο λεπτά, ο Λαλάς βρέθηκε ξανά τετ α τετ και δεν αστόχησε, γράφοντας το 0-3 με δικό γνήσιο χατ τρικ!

Λίγο πριν τη λήξη του ημιχρόνου, η ομάδα της Μυτιλήνης πέτυχε και τέταρτο τέρμα, αυτή τη φορά με τον Μιχαλάκη, που αποδέχθηκε σα... δώρο την μπάλα στην καρδιά της περιχοής, έπειτα από λανθασμένο κοντρόλ παίκτη των γηπεδούχων.

Το Β' Ημίχρονο ξεκίνησε πάλι με γκολ, με τον Αιολικό να πετυχαίνει το 0-5 χάρη σε τέρμα που σημείωσε ο Σεραφίγγος. Ο ρυθμός του αγώνα έπεσε απότομα, ωστόσο το 90λεπτο επεφύλλασε και έκτο γκολ, με δράστη τον Σαμπάνη στις καθυστερήσεις.

Παρά το εις βάρος της 0-6, η Προοδευτική του Θοδωρή Γιακαλή -που αξίζει να σημειωθεί ότι αγωνίστηκε με σημαντικές απουσίες στην άμυνα- απέδωσε ελεύθερο ποδόσφαιρο χωρίς σκοπιμότητες και αναμφίβολα, μπορεί να αισθάνεται ότι βοήθησε να διεξαχθεί ένα ανοικτό ματς.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey