Άλωσε το "Μιζεργκάν" ο Διαγόρας!

07/09/2013 - 21:54 Τελευταία τροποποίηση στις 07/09/2013 - 22:39

Proodeytiki_Diagoras_0-4_2Με το πέρασμα του Διαγόρα από τη δύσκολη έδρα της Ανεμώτιας με σκορ 2-4, καθώς και η ευρεία επικράτηση της Αναγέννησης Γέρας με 4-0 επί του Αετού Λουτρών να ξεχωρίζουν, το πρωτάθλημα της Α΄ κατηγορίας ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς, με πολλά γκολ, θέαμα αλλά και πολύ κόσμο στις κερκίδες.

Με νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του και ο Αιγέας κερδίζοντας με 3-0 τον Παπανικολή στο Πλωμάρι, ενώ σημαντικό διπλό απέσπασε μέσα στα Πάμφιλα ο Οδυσσέας Ελύτης με σκορ 1-2 επί του Κεραυνού Αφάλωνα. Χωρίς γκολ έληξε ισόπαλο το πιο ενδιαφέρον ζευγάρι της πρεμιέρας, με το Βύρωνα και τον Ατρόμητο να μοιράζονται βαθμούς και εντυπώσεις.

Στην Ανεμώτια, ο Διαγόρας προηγήθηκε με το… «καλημέρα» μόλις στην πρώτη φάση του αγώνα με τον Φιλιανό, αλλά ο Ατρόμητος απάντησε άμεσα ισοφαρίζοντας με τον Μαστέλλο. Στο 28΄ όμως ο Τσομπανέλλης έδωσε ξανά το προβάδισμα στην ομάδα του και ο Βουργουτζής στο 43΄το διεύρυνε σε 1-3!

Στην επανάληψη όπου και οι δύο ομάδες αγωνίζονταν με 10 παίκτες λόγω αποβολής των Παπαδόπουλου και Νερατζή, η ομάδα της Ανεμώτιας ξαναμπήκε στο παιχνίδι με τον Κανόγλου να μειώνει σε 2-3, αλλά ο Διαγόρας από τα 11 βήματα έφτασε στο τελικό 2-4, με σκόρερ ξανά τον Τσομπανέλλη.

Ο Διαγόρας παρά το ότι είχε να αντιμετωπίσει μία θερμή αντίπαλη κερκίδα, δεν είχε πρόβλημα να πάρει τους βαθμούς της νίκης, με το Θοδωρή Παπαλόπουλο μάλιστα να ξεκινάει τη σεζόν με ροτέισον, ξεκουράζοντας βασικούς ποδοσφαιριστές του όπως ο Κουνιαρέλλης, ο Μαραγκός και ο Χατζηκυριάκος. Ας σημειωθεί ότι τη στιγμή της επίτευξης του τρίτου τέρματος του Διαγόρα, προκλήθηκε ένταση στην κερκίδα που έφερε και πεντάλεπτη διακοπή του αγώνα, χωρίς ωστόσο να πάρει έκταση.

keraunos_odysseasΕντυπωσιακοί ήταν οι πρωταθλητές στη Γέρα, συντρίβοντας τον Αετό Λουτρών με 4-0, στέλνοντας μήνυμα προς πάσα κατεύθυνση στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος! Ματθαίου, Παυλέλλης, Ζαφειρίου και Καραβατάκης βρήκαν δίχτυα για τους γηπεδούχους που δεν άφησαν κανένα περιθώριο αντίδρασης στην ομάδα των Λουτρών!

Με τον Μαμάκο να πετυχαίνει χατ τρικ, ο Αιγέας ξεκίνησε με το δεξί τη σεζόν, απέναντι στον Παπανικολή που δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να μπει στη διεκδίκηση ενός καλύτερου αποτελέσματος.

Στα Πάμφιλα, όλη η ιστορία του παιχνιδιού καταγράφτηκε στο δεύτερο μέρος, με τον Οδυσσέα Ελύτη να προηγείται στο σκορ με 0-1 με απευθείας χτύπημα φάουλ του Θωμά Παπαδόπουλου, αλλά τον Κεραυνό να αντιδρά με πέναλτι του Βούρου. Το «τρίποντο» ωστόσο έπειτα από πολύ όμορφο παιχνίδι, στο οποίο ωστόσο δεν έλειψαν τα νεύρα εντός αγωνιστικού χώρου αλλά και στην κερκίδα, το πήραν οι νεοφώτιστοι με γκολ του Τσιμπούκη.

Στη Μόρια, Βύρωνας και Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας δεν μπόρεσαν να βρουν δίχτυα σε ένα παιχνίδι μοιρασμένο. Ο Ατρόμητος είχε δύο καλές στιγμές, μία σε κάθε ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Στρατή Δελόλμα που έκανε ντεμπούτο με την ομάδα της Αγίας Μαρίνας, αλλά η φάση του αγώνα χάθηκε στις καθυστερήσεις όταν ο Τσολάκης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ! Δοκάρι είχαν οι γηπεδούχοι με τον Αντωνιάδη στο πρώτο ημίχρονο.

Αύριο ρίχνονται στη μάχη ο Όλυμπος Αγιάσου με την Άναξο και τα Λιονταράκια με τον Αλκιβιάδη.


1η Αγωνιστική
Bαθμοί Γκολ
1. Αιολικός 3
6-0
2. Αναγέννηση Γέρας 3
4-0
3. Αιγέας Πλωμαρίου 3 3-0
4. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 3 4-2
5. Οδυσσέας Ελύτης 3 2-1
6. Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας 1 0-0
7. Βύρων Μόριας 1 0-0
8. Άναξος 0 0-0
9. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 0 0-0
10. Λιονταράκια 0 0-0
11.
Όλυμπος Αγιάσου 0 0-0
12. Κεραυνός Αφάλωνα 0 1-2
13.
Ατρόμητος Ανεμώτιας 0 2-4
14. Παπανικολής Ερεσού 0 0-3
15. Αετός Λουτρών 0 0-4
16. Προοδευτική Σκ. Καλλονής 0 0-6

Τα αποτελέσματα:

1η Αγωνιστική
Κεραυνός Αφάλωνα-Οδυσσέας Ελύτης 1-2
Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Αιολικός 0-6
Αναγέννηση Γέρας-Αετός Λουτρών 4-0
Βύρων Μόριας-Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας 0-0
Αιγέας Πλωμαρίου-Παπανικολής Ερεσού 3-0
Ατρόμητος Ανεμώτιας-Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 2-4
Όλυμπος Αγιάσου-Άναξος (8/9)
Λιονταράκια-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους (8/9)

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey