"Πεντάρα" Αιγέα μέσα στα Λουτρά!

11/09/2013 - 20:57 Τελευταία τροποποίηση στις 11/09/2013 - 21:13

Aetos_Aigeas_2-5Με τον Αιγέα Πλωμαρίου να πετυχαίνει τη νίκη της βραδιάς στα Λουτρά, προκαλώντας αίσθηση με το τελικό 2-5 εις βάρος του Αετού και τους Διαγόρα και Αιολικό να παίρνουν ξεκούραστα τους τρεις βαθμούς από Αλκιβιάδη και Βύρωνα αντίστοιχα, ολοκληρώθηκε η δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος που διεξήχθη εμβόλιμα σήμερα το απόγευμα. 

Εντυπωσιακός για μία ακόμη φορά ήταν και ο Όλυμπος Αγιάσου που πέρασε «αέρας» από την Ερεσό με 0-4. Στη σύγκρουση μεταξύ των «Ατρόμητων» στον Παπάδο, εκείνος της Αγίας Μαρίνας αναδείχθηκε νικητής με 3-0 εις βάρος αυτού της Ανεμώτιας. Ισόπαλοι τέλος αναδείχθηκαν στη Σκάλα Καλλονής Προοδευτική και Κεραυνός (2-2), όπως και η Άναξος με τα Λιονταράκια με το ίδιο σκορ, ενώ στο «Χ» έμειναν και ο Οδυσσέας Ελύτης με την Αναγέννηση Γέρας στη Θερμή. 

Ο Αιολικός δεν είχε ιδιαίτερο πρόβλημα απέναντι στο Βύρωνα και με αρκετές αλλαγές στη σύνθεσή του, επικράτησε με 4-0, με το Θεαγένη Διονυσάτο να σκοράρει δύο φορές και τους Σαμπάνη-Μιχαλάκη να διαμορφώνουν το τελικό σκορ.

Στο ίδιο μοτίβο και ο Διαγόρας ξεπέρασε την αντίσταση του Αλκιβιάδη με 5-0 έχοντας ξανά σε καλή μέρα τον Τσομπανέλλη που βρήκε δίχτυα δύο φορές. Η ομάδα της Αγίας Παρασκευής ήταν καταιγιστική στην επανάληψη και έφτασε στα πέντε τέρματα με τους Αναιρούση, Μαραγκό και Χατζηκυριάκο.

Δεύτερη συνεχόμενη «τεσσάρα» για τον Όλυμπο αυτή τη φορά μέσα στη δύσκολη έδρα του Παπανικολή. Οι Αγιασώτες προηγήθηκαν με 0-2 στο ημίχρονο και έφτασαν στο τελικό 0-4 με γκολ των Καζάνη (2), Αλεξίου και Χριστοδούλου.

Aigeas_Plomariou_panigyriko_LoutraΣτο ματς της αγωνιστικής έτσι όπως αναδείχθηκε, ο Αιγέας ενέτεινε τον προβληματισμό στο στρατόπεδο της ομάδας των Λουτρών και με πολύ καλή συνολικά εμφάνιση πήρε μεγάλο «τρίποντο» με το εντυπωσιακό 2-5. Οι Πλωμαρίτες βρέθηκαν να προηγούνται 1-3 στο ημίχρονο με το Μαμάκο να πετυχαίνει δεύτερο συνεχόμενο χατ τρικ!

Ο Αετός είχε βρει δίχτυα με το Βαρλάμο και με την έναρξη του δευτέρου μέρους, μείωσε με τον Κροτσίδα σε 2-3, αλλά δεν μπόρεσε να φτάσει στην ισοφάριση χάνοντας σημαντικές ευκαιρίες. Ο Αιγέας αντεπιτέθηκε και έδωσε διαστάσεις θριάμβου στη νίκη του με τους Αζάμπι και Γιαννίκο. 

Εκμεταλλευόμενος στην επανάληψη το αριθμητικό του πλεονέκτημα που απέκτησε από το 30΄ της αναμέτρησης, ο Ατρόμητος της Αγίας Μαρίνας ξέσπασε σε ένα δεκάλεπτο και με γκολ των Άντον, Κούτσα και Κοκώνη πήρε τη νίκη με 3-0 εις βάρος της ομάδας της Ανεμώτιας. Το παιχνίδι διεξήχθη στον Παπάδο. 

Κόλλησαν στο «Χ» Οδυσσέας Ελύτης και Αναγέννηση Γέρας, με τον Παυλέλη να ανταποδίδει σε ένα μοιρασμένο παιχνίδι το γκολ του Οδυσσέα από το 65΄ με τον Βέντο.

Στη Σκάλα Καλλονής Προοδευτική και Κεραυνός Αφάλωνα επιδόθηκαν σε αγώνα… πέναλτι και αναδείχθηκαν ισόπαλοι 2-2 με ισάριθμα εύστοχα χτυπήματα! Όλη η ιστορία του αγώνα καταγράφτηκε στο δεύτερο ημίχρονο, με τον Κεραυνό να προηγείται δύο φορές με εύστοχα χτυπήματα του Βούρου και την «Πρόο» να απαντά με πέναλτι των Ράπτη και Βαμβουκλή.

Τέλος στην Άναξο τα Λιονταράκια πέτυχαν μία συγκλονιστική ισοφάριση, αγωνιζόμενο με 10 παίκτες από το 63΄με αντεπίθεση στο τελευταίο δεκάλεπτο του ματς. Η Άναξος προηγήθηκε με 2-0 στο παιχνίδι με τέρματα των Σκαρακάκη με πέναλτι και Ζουρούδη, αλλά παρά την αποβολή του Τσουμάκου, δεν κατάφεραν να «τελειώσουν» το παιχνίδι και τα «Λιοντάρια» τη «δάγκωσαν» στο 82΄με τον Κουπέ και στο 90΄ με τον Μπακαβέλο!

Αποτελέσματα:

2η Αγωνιστική
Προοδευτική Σκ. Καλλονής-Κεραυνός Αφάλωνα 2-2
Οδυσσέας Ελύτης-Αναγέννηση Γέρας 1-1
Αιολικός-Βύρων Μόριας 4-0
Αετός Λουτρών-Αιγέας Πλωμαρίου 2-5
Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας-Ατρόμητος Ανεμώτιας 3-0
Παπανικολής Ερεσού-Όλυμπος Αγιάσου 0-4
Διαγόρας Αγ. Παρασκευής-Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 5-0
Άναξος-Λιονταράκια 2-2

Βαθμολογία


2η Αγωνιστική
Bαθμοί Γκολ
1. Αιολικός 6
10-0
2. Διαγόρας Αγ. Παρασκευής 6
9-2
3. Όλυμπος Αγιάσου 6
8-1
4. Αιγέας Πλωμαρίου 6 8-2
5. Αναγέννηση Γέρας 4 5-1
6. Ατρόμητος Αγίας Μαρίνας 4 3-0
7. Οδυσσέας Ελύτης
4
3-2
8. Αλκιβιάδης Κ. Τρίτους 3 2-5
9. Κεραυνός Αφάλωνα 1 3-4
10. Λιονταράκια 1 2-4
11.
Άναξος
1 3-6
12. Βύρων Μόριας 1 0-4
13.
Προοδευτική Σκ. Καλλονής 1 2-8
14. Ατρόμητος Ανεμώτιας 0 2-7
15. Αετός Λουτρών 0 2-9
16. Παπανικολής Ερεσού 0 0-7

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey