Κατάρα τραυματισμών χτύπησε τον Όλυμπο

01/10/2013 - 10:54

Gera_Olympos_0-1_fasi6Ο Όλυμπος Αγιάσου ξεκίνησε με τον πλέον ιδανικό τρόπο της σεζόν, πετυχαίνοντας τρεις εντυπωσιακές νίκες και επιβεβαιώνοντας στον αγωνιστικό χώρο πως παραμένει ισχυρός στη νέα μεταβατική περίοδο που διανύει, αλλά από το παιχνίδι κόντρα στον Οδυσσέα Ελύτη στο πλαίσιο της τέταρτης αγωνιστικής, η τύχη του έπαιξε άσχημο παιχνίδι.

Οι Αγιασώτες μέσα σε κάτι λιγότερο από μία εβδομάδα όπου είχε να αντιμετωπίσει Οδυσσέα Ελύτη και Αναγέννηση Γέρας, έχασε το Λεωνίδα Καλλουντζή και τον Άγγελο Αλεξίου, δύο βασικούς παίκτες του με ρήξη χιαστού(!), ενώ η κατάρα των τραυματισμών συνεχίστηκε με τον Κουκούλη που θα μείνει και αυτός εκτός αγωνιστικής δράσης τις επόμενες ημέρες.

Αν συνυπολογίσουμε και τον τραυματία από το καλοκαίρι Τσαμπλάκο, ο Όλυμπος φτάνει στη σούμα τους τέσσερις ενδεκαδάτους ποδοσφαιριστές που τέθηκαν νοκ άουτ και στερούν από την ομάδα της Αγιάσου να διεκδικήσει αυτό που της αναλογεί στο πρωτάθλημα.

Η εξέλιξη που σημειώνεται είναι από τις πλέον σπάνιες σε επίπεδο τοπικού πρωταθλήματος, όπου ως γνωστόν οι ομάδες δεν έχουν την πολυτέλεια να διαθέτουν ρόστερ των 20 και πλέον παικτών. Και δεδομένου πως οι τραυματισμοί είναι όλοι από χτυπήματα (σ.σ. και όχι π.χ. μυϊκοί), καταδεικνύουν το μέγεθος της κακοδαιμονίας των «πράσινων» φέτος…

Το "SL" εύχεται στους ποδοσφαιριστές γρήγορη επάνοδο!

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey