Απορρίφθηκε η έφεση του Βύρωνα [pic]

10/10/2013 - 11:01 Τελευταία τροποποίηση στις 10/10/2013 - 13:39

EPSL_Prwtodikeio2Επιβεβαιώθηκε απόλυτα το εμπεριστατωμένο ρεπορτάζ του "SL" από την Τρίτη (8/10), σχετικά με την υπόθεση του Ζαφείρη Χαρατσιάρη, ποδοσφαιριστή του Κεραυνού Αφάλωνα, για τη συμμετοχή του οποίου στο ματς με αντίπαλο τον Βύρωνα, η ομάδα της Μόριας είχε καταθέσει την αντίθεσή της, ασκώντας έφεση ουσιαστικά κατά της απόφασης του ΔΣ της ΕΠΣ Λέσβου να μειώσει την ποινή του από πέντε σε δύο αγωνιστικές.

Η υπόθεση εκδικάστηκε χθες το απόγευμα στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, η οποία ανακοίνωσε σήμερα το πρωί την απόφασή της. Σύμφωνα με αυτή, το σωματείο του Κεραυνού Αφάλωνα δεν ευθύνεται σε καμία περίπτωση και από τη στιγμή που είχε στα χέρια του χαρτί της ΕΠΣΛ για τη μείωση της ποινής του Χαρατσιάρη, ορθώς τον χρησιμοποίησε στη νίκη του με 1-0 επί του Βύρωνα.

Η ΕΠΟ δέχθηκε τυπικά και απέρριψε κατ' ουσία την έφεση του Βύρωνα, βασιζόμενη στο σκεπτικό που αναλύθηκε την Τρίτη στο ρεπορτάζ του "SL". Μάλιστα αποφάσισε να εκπέσει το παράβολο των 400€, για δικαστικά έξοδα, με αποτέλεσμα η ομάδα της Μόριας να βγει διπλά ζημιωμένη. Η επιτροπή εφέσεων της ΕΠΟ έκρινε ότι δεν υπήρξε κάτι μεμπτό στη μείωση της ποινής του ποδοσφαιριστή, αποδεχόμενη πως συνέτρεχαν λόγοι για κάτι τέτοιο, έπειτα και από τη συμπληρωματική έκθεση του παρατηρητή. 

Έτσι, οι τρεις βαθμοί της νίκης δεν αλλάζουν χέρια και ο Κεραυνός Αφάλωνα παραμένει στους 10 πόντους. Το πρωτάθλημα της Α' Κατηγορίας συνεχίζεται και ας ελπίσουμε πως αυτή ήταν η τελευταία εσωτερική διαμάχη των σωματείων της ΕΠΣΛ, εξωαγωνιστικά. Εξάλλου ο φίλαθλος κόσμος θέλει και πρέπει να βλέπει ποδοσφαιρικό θέαμα και να χαίρεται νίκες μέσα στα γήπεδα...

Αναλυτικά, η απόφαση της ΕΠΟ:

EPO_Vyron_Morias


ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey