Ο Κεραυνός για Χαρατσιάρη και... άλλα

11/10/2013 - 15:37

Xaratsiaris_Keraynos_Afalona_captain1To Δ.Σ. του Κεραυνού Αφάλωνα, εξέδωσε σήμερα ανακοίνωση αναφορικά με τα όσα είδαν και δεν είδαν το φως της δημοσιότητας στον τοπικό και αθηναϊκό Τύπο, με αφορμή την... πολύκροτη τιμωρία του ποδοσφαιριστή Ζαφείρη Χαρατσιάρη.

Αναλυτικά:

"Τώρα που τελείωσε (άδοξα για κάποιους) το θέατρο που παίχτηκε τις τελευταίες μέρες σχετικά με τη νομιμότητα ή όχι, χρησιμοποίησης του ποδοσφαιριστή μας Ζαφ. Χαρατσιάρη στον αγώνα με το Βύρωνα Μόριας καθώς και με τον Αιγέα Πλωμαρίου για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας Λέσβου, θέλουμε να ευχαριστήσουμε όσους συνέβαλαν στη διαφήμιση του ιστορικού μας Συλλόγου σε διάφορα τοπικά και αθηναϊκά site.

Ελπίζουμε να ανταποδώσουμε όποτε μας δοθεί η ευκαιρία και με το παραπάνω. Το μόνο που έμεινε είναι να παρέμβει και ο Εισαγγελέας του Αρείου Πάγου ο οποίος προφανώς ασχολείται με ζητήματα της «Χρυσής Αυγής» την παρούσα περίοδο.

Αναφερόμενοι επ΄ ευκαιρία στο σχόλιο αθλητικού ένθετου και στη φράση: «κάτι σάπιο υπάρχει στο Βασίλειο της Δανιμαρκίας», αν υπονοεί κάτι για τον ιστορικό σύλλογό μας, το επιστρέφουμε στον αθλητικογράφο και εμπνευστή του άστοχου σχολίου".

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey