Αυτοί που δεν έκαναν παρέλαση…

30/10/2013 - 12:49 Τελευταία τροποποίηση στις 30/10/2013 - 13:14

Parelasi_revansΗ «ΡΕΒΑΝΣ των Σπορ», στο πρόσφατο φύλλο της που κυκλοφόρησε την Τρίτη 29 Οκτωβρίου λόγω της εθνικής εορτής, έβγαλε... σημαιοφόρο, παραστάτες και διμοιρίτη ανάμεσα από τους προπονητές που άφησαν πρόωρα φέτος το πρωτάθλημα της Α’ Κατηγορίας.

«Θα προλάβει την παρέλαση;» είναι η αγαπημένη ερώτηση των φίλων του ποδοσφαίρου στη χώρα μας, κάθε φορά που μία ομάδα ξεκινά στραβά το πρωτάθλημα. Και δεν είναι λίγες οι φορές, που τα στοιχήματα «πέφτουν βροχή» πριν καν ξεκινήσει ο αγωνιστικός μαραθώνιος.

Η προπονητολογία, βλέπετε, καλά κρατεί και στη Λέσβο. Όχι άδικα. Αφού και τη φετινή σεζόν οι απομακρύνσεις από τους πάγκους της Α’ Κατηγορίας έφτασαν τις τέσσερις σε αριθμό πριν την κομβική ημερομηνία της 28ης Οκτωβρίου.

Σημαιοφόρος ο «Δάσκαλος»

Ο Θανάσης Δημητριάδης ήταν ο πρώτος τεχνικός που άφησε το προπονητικό του έργο ανολοκλήρωτο στη φετινή αγωνιστική περίοδο. Ξεκίνησε ορεξάτος στον πάγκο του Αιολικού, όμως λίγο η αμφισβήτηση εντός της ομάδας, λίγο το άσχημο αποτέλεσμα στο φιλικό με την ΑΕΛΚ Κ20 και ότι «τριγμούς» αυτό προκάλεσε, έφερε το πρόωρο διαζύγιο.

Παραστάτες Νησιώτες και Μανούσος

Ο Αλκιβιάδης Κάτω Τρίτους ξεκίνησε τη χρονιά με τον Βασίλη Νησιώτη στο πόστο του προπονητή και όπως συνέβη και στο Πλωμάρι με τον Αιγέα Πλωμαρίου και τον Γιάννη Μανούσο, οι συνεργασίες τους αποδείχθηκαν πιο σύντομες του αναμενομένου, φέρνοντας σχετικά γρήγορες ανακατατάξεις εντός των αποδυτηρίων.

Διμοιρίτης ο Γιακαλής

Έφυγε χρονικά τελευταίος από τους τέσσερις της κατηγορίας, ωστόσο διαθέτει και το παράστημα και το ανάστημα για να ηγηθεί της παρέλασης και των υπολοίπων. Ο λόγος για τον Θόδωρο Γιακαλή, που αποχώρησε από την Προοδευτική, όμως άφησε σπουδαίο έργο στη Σκάλα Καλλονής, κάτι που φαίνεται ξεκάθαρα στο γήπεδο. Η «Πρόο» μετρούσε τέσσερις νίκες με τον «Τεό» στο τιμόνι και άλλες δύο χωρίς αυτόν, κάνοντας πορεία πρωταθλητισμού το τελευταίο δίμηνο.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey