Λύση συνεργασίας με Εμμανουήλ στην Προοδευτική

15/01/2014 - 11:03

Emmanouil_Manolis_Proodeytiki3jpgΤη συνεργασία τους από κοινού έλυσαν Προοδευτική και Μανώλης Εμμανουήλ, με την δεύτερη επιστροφή του έμπειρου προπονητή στην ομάδα της Σκάλας Καλλονής, να μην συνδυάζεται με την επιτυχία.

Η βαριά ήττα και κυρίως η αποκαρδιωτική εμφάνιση στο «Μιζεργκάν» στο 6-0 από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας, ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι της υπομονής και για τις δύο πλευρές, με την διοίκηση ειδικά να αναζητά βάλσαμο για να μην πάει χαμένη μία χρονιά που ξεκίνησε με τις καλύτερες προϋποθέσεις.

Με ανακοίνωσή της η διοίκηση της «Πρόο» ωστόσο δεν ξεχνά την μεγάλη προσφορά του Εμμανουήλ στο σύλλογο: «Με τον Μανώλη Εμμανουήλ ήμασταν, είμαστε και θα είμαστε πάντα φίλοι. Τον ευχαριστούμε θερμά για την προσφορά του στο σύλλογο, αλλά και για την ιδιαίτερη αγάπη του προς αυτήν όλα αυτά τα χρόνια. Η λύση της συνεργασία μας γίνεται από κοινού».

Ας σημειωθεί ότι στην Προοδευτική απέκτησαν τον Χαράλαμπο Γαβριήλ από τον Ατρόμητο Ανεμώτιας στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου, ενώ επέστρεψαν στην ομάδα τον Ιωάννη Τσεμελή που ήταν δανεικός στον Ισσαϊκό.

Προπονητής μέχρι το τέλος της σεζόν αναλαμβάνει όπως μας ενημέρωσε ο Ιβάν Καραθανάσης, ο παίκτης Βαγγέλης Μπίρης, ενώ η Προοδευτική ενημερώνει πως έδωσε την δυνατότητα στο νεαρό τερματοφύλακα Νίκο Μαλλή να δοκιμάσει την τύχη του στην Κ20 της Καλλονής, στην οποία και μεταγράφεται τις επόμενες ημέρες.

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Powered by CJ web | Made with love by CJ web, Creative web Journey